Banyuls, Frankrike
Bästa vingårdar att besöka

Populära vingårdar att besöka i Banyuls

Terres des Templiers
Terres des Templiers
Terres des Templiers

Terres des Templiers Host verified - Winalist

Snabbbokning Reasoned viticulture
Pris: från 0,00 €
1-15
5 /5
(3 recensioner)
Domaine Tambour
Domaine Tambour
Domaine Tambour

Domaine Tambour Host verified - Winalist

Reasoned viticulture
Pris: från 15,00 €
2-20
Visa karta

Fler filter

Snabbbokning
Visa endast omedelbara bokningsannonser
Tid på dagen
Typ av värd
Tjänster
Politique d’Annulation
Privat eller offentlig?

Privata listor innebär att du kommer att vara den enda gruppen på plats under din upplevelse. Om upplevelsen är offentlig kan du blandas med andra grupper

Banyuls-sur-Mer är en fransk kommun som ligger i departementet Pyrénées-Orientales i regionen Occitanie. Erkänd för sin sol och dess närhet till havet, är denna stad idealisk för en vistelse i söder men också för besök och provningar av vin rikt på smaker. Winalist erbjuder dig en lista över vinturismaktiviteter att utöva en gång på plats med våra partnervärdar. Boka nu.

För att din vistelse i söder ska gå fantastiskt bra har Winalist allt planerat. Förutom vinupplevelserna som erbjuds av våra partnervärdar, består staden Banyuls-sur-Mer av aktiviteter som du inte får missa! Gå först på kustvägen för att upptäcka stadens anmärkningsvärda vikar och stränder. Besök sedan det marina reservatet Cerbère-Banyuls för att utforska Medelhavets rikedom på en bevarad plats. Arago Laboratory akvarium är också värt att se.

Promenera längs hamnen för att upptäcka dess konstnärer och aktiviteter. Ett annat originellt sätt att upptäcka staden är att utforska medelhavsfloran i medelhavsträdgården Mas de la Serra. För älskare av promenader och sublima panoramabilder, missa inte vandringarna i La Salette, Col de Banyuls eller Maledoc-tornet.

Innan du återvänder hem är det absolut nödvändigt att smaka på katalansk gastronomi med lokala produkter: olivolja, vinäger, etc.

Vilken typ av provningar hos vinodlarna i Banyuls-sur-Mer?

Du hittar på plats grand cru banyuls som är ett naturligt sött vin med kontrollerad ursprungsbeteckning (AOC). Den är inte tillägnad Banyuls-sur-Mer utan tillverkas i fyra städer i södra Frankrike, i departementet Pyrénées-Orientales i regionen Occitanie: Banyuls-sur-Mer, Collioure, Port-Vendres och Cerbère.

Detta vin kommer från gamla vinstockar odlade på terrasser på de branta sluttningarna av Vermeillekusten. Vi pratar om ett muterat vin.

Under din eskapad kommer du också att upptäcka vinet från Collioure men vi kommer inte att avslöja allt för dig idag. Du har fortfarande mycket att upptäcka när du väl kommer dit. Boka din onlineupplevelse nu på winalist.com


Vi önskar dig en trevlig vistelse i söder och med våra vinodlare som otåligt väntar på dig.

Vad du behöver veta innan du besöker Banyuls

Vilka vingårdar i Banyuls har öppet idag? +
För att upptäcka vingårdarna, källarna och slotten som är öppna idag i Banyuls och omgivningarna, klicka här .
Vilka vingårdar accepterar grupper i Banyuls? +
Här är vingårdarna som kan ta emot grupper om minst 8 personer i Banyuls för ett besök och provsmakning: Visa alla vingårdar som kan ta emot grupper i Banyuls.
Vilka vingårdar erbjuder upplevelser för familjer i staden Banyuls? +
De vingårdar som erbjuder de bästa turerna och provsmakningarna för familjer är: Visa alla familjevänliga vingårdar i Banyuls.
Vilka är de mest populära vingårdarna i Banyuls? +
De mest populära vingårdarna i staden Banyuls är: Se alla de mest populära domänerna på Banyuls.
  • Terres des Templiers
  • Domaine Tambour

Upptäck andra städer nära Banyuls, Frankrike

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Varje månad, få våra gratis reseguider och tips för din nästa vinresa. Åh, och specialerbjudanden också!