Provsmakning i vår källare
per person
Besökets språk:
Kan du inte hitta en dejt?
Kontakta din värd för att kontrollera tillgängligheten för datum och tider som inte anges, eller om du vill boka för en större grupp personer.
Politique d’Annulation
Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 24 timmar före erfarenhetens början.
Villkor
- En bokning avbryts officiellt om besökaren klickar på knappen "Avbryt min bokning" i fliken Mitt konto> Min bokning> Avboka en bokning
- Det totala beloppet för bokningen återbetalas till resenären om avbokningen sker inom den minimiperiod som anges i uppsägningsvillkoren för upplevelsen.
- Besökarens återbetalningspolicy, Guds handlingar eller inställningar av Winalist av någon annan anledning som följer av villkoren kan ersätta avbeställningsvillkoren. Vänligen kontrollera dessa undantag.
Om upplevelsen
1 - 15 personer
Vad ingår
Om värden
Detta kräver ett samarbete mellan människans uppmärksamhet och vad naturen ger. Det är en återgång till iakttagelsen och förståelsen av naturens förtrollande mångfald, det är inte ett enkelt "laisser-faire" tillvägagångssätt – levande vin är inte vildvin. Vi är i civiliserat vin, känslornas vin. Så det räcker med tjafs och överdriven artighet.
Gör plats för autenticitet.
Den biodynamiska metoden, som introducerats gradvis sedan 1999, tillämpas nu i hela vingården.
Underhållet av jorden utförs med mekaniska medel, utan några kemiska ogräsmedel, för att bevara det mikrobiella livet i den. Vi komposterar vårt eget pressrester, blandat med gödsel, i ett år innan vi återför det till våra vinstockar. Vi accentuerar våra ansträngningar på beskärning och utrotningsmetoder, för bättre hälsa och därför bättre åldrande av våra vinstockar.
Vi har eliminerat användningen av insekticider och därmed tillåtit återkomst av naturliga rovdjur. De behandlingsprodukter som används för att skydda vingården är endast Bordeaux-blandning, svavel, biodynamiska preparat och örtinfusioner som nässlor, färdig eller rölleka.
Skörden är manuell, i små genombrutna lådor tills de skickas till pressen.
Sortering, med noggrann separation av de olika kvaliteterna, utförs på stubben. Pressningen utförs långsamt med en pneumatisk press. Vi genomför en statisk sättning, sedan sker jäsningen naturligt med de jästsvampar som finns på våra druvor. I slutet av lagringen tillsätter vi, beroende på livslängden på varje vin och inte systematiskt, en rimlig dos svavel under buteljering. Denna odlingsmetod, som respekterar jorden, växten och människan, låter karaktären hos vart och ett av våra viner och terroirer uttrycka sig bättre. Det finns naturligtvis inga bestämmande gester som gör allt, det är en komplex uppsättning olika val och väl upplevda handlingar.
Saker att veta
Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?
Vår resebyrå återkommer med alternativ.
Var är upplevelsen placerad?
1 Route du Monastère
Detta var en helt häpnadsväckande upplevelse! Raymond verkade vara upprymd av all vår nyfikenhet och fortsatte att svara på alla frågor som ställdes, samtidigt som han hällde upp utmärkta viner i våra glas, många Grand Crus! Vi var sex personer totalt.
Gå med i vårt nyhetsbrev!
Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!
Transparent prissättning
På Winalist kan du vara säker på att våra publicerade priser alltid matchar vad värden erbjuder på plats.
Fullständigt uppdaterad tidsplan
Varje värd på Winalist uppdaterar direkt sitt schema enligt deras tillgänglighet. Därför, genom att surfa och boka på Winalist, har du direkt tillgång till de mest aktuella tillgängligheten för upplevelserna.
Ändra dig när som helst
Vi förstår att dina planer kan ändras, det är därför vi erbjuder gratis avbokning för alla upplevelser på Winalist. Kontrollera bara avbokningsreglerna innan du bokar så att du vet inom vilken tidsram du kan avboka din bokning.