Besök och provsmakning källare besök Kulturellt arv Guidad   Guidad Ovanlig provsmakning Perfekt för familjer Perfekt med vänner

VinoSpirit: guidade upplevelser

Flag fr Franska

Immediate confirmation after payment.

About this experience & host

VinoSpirit Experiences är framför allt ett äventyr att uppleva i hjärtat av en domän som samlar på samma historiska plats interaktiva och multisensoriska kurser som skapats kring produktion av viner och sprit i Provence.

Fördjupa dig i en värld av viner och sprit genom olika utrymmen:

Vinoscénies: låt dig bli berättad om historien i den underjordiska källaren ... En audiovisuell resa genom Julius Caesars tid till idag för att möta historien om Provence, ett vinprioris liv och en familj genom århundradena (gratis väg ).

LiquoStories: ett dussin kuriositeter av nyfikenheter i hjärtat av en magisk vind. De fem sinnena vakna! Gå på ett inledande besök som tar dig till hjärtat av de stora andfamiljerna i världen (gratis rutt).

Universum fulla av berättelser om civilisationer, medicin, växter och husets kunskap.

Le P'tit jardin du liquoriste: upptäck på plats och tillsammans med en guide, ett trettiotal växter, träd och buskar som utgör grunden för macerationer och infusioner: stor malört, mugwort, verbena, koriander, timjan, rosmarin ... En resa till naturens skatter som kommer att avslöja vissa växts hemligheter (guidad tur).

Vinkällaren: gå in i en spännande värld där druvorna förvandlas till subtila nektar: steg för steg, förstå källarmästarens resa och om du har tur, upptäck tappningslinjen i full gång!

Destilleriet: fördjupa dig i den professionella backstage där prestigefyllda andar föds genom magi från stillbilder och förfädernas hantverkskunnande. Låt dig dras med av dofterna av pågående macerationer och upptäck tillverkningshemligheterna för Master liquor maker för att utveckla de dyrbara elixirerna (guidad tur - tillgänglig i slutet av 2021: pågående arbete).

Då kommer du att smaka i källaren.

Safety


 • Hydroalkoholisk gel står till ditt förfogande
 • Besökare måste uppvisa ett giltigt hälsokort.
 • A social distancing of 1.5m minimum will be kept

From 1 to 12 people

2h00

What's included

Tasting of 6 wines

guide

Photos by host

 • - VinoSpirit: guidade upplevelser
 • - VinoSpirit: guidade upplevelser
 • - VinoSpirit: guidade upplevelser
 • - VinoSpirit: guidade upplevelser
 • - VinoSpirit: guidade upplevelser
 • - VinoSpirit: guidade upplevelser
Get directions

614 Route des Arcs, Taradeau, France

Winalist business
Need support for a larger group booking at Château De Saint Martin ?
Our travel agent will get back to you with options.
Get a free quote

You might also like