Oporto Road Trips

Douro vintur med lunch och flodkryssning

9t00
12 recensioner 4,8
129,00 €

per person

Gratis avbokning upp till 24 Timmar innan.

Om upplevelsen

9t00

1 - 8 personer

6 provningar
Tur / utflykt
Tillgänglig i: Franska,  engelsk,  portugisiska
Fördjupa dig i Dourodalens naturliga och konstgjorda skönhet på en heldagstur från Porto. Res i ett bekvämt, luftkonditionerat fordon och njut av utsikten över pittoreska landskap långt från damm och folkmassor i stadens centrum. Besök lokala familjevingårdar för att smaka på deras bästa portviner och bordsviner.
När du reser in i hjärtat av Dourodalen besöker du också en portvinsgård. Lär dig om tillverkningsmetoden för olika sorters portvin när du går genom vingårdarna och njut av en provsmakning av gårdens viner.

Din tur fortsätter genom Dourodalen, med panoramautsikt över det unika skulpturala landskapet. Vi gör ett stopp på en lokal restaurang i byn Pinhão för en utsökt typisk portugisisk måltid. Förundras över de portugisiska brickorna som skildrar skönheten i Dourodalen på tågstationens fasad. Du kan ta en en timmes båtkryssning innan du återvänder till Porto.

Upplev allt som Dourodalen har att erbjuda!

Vad ingår

6 provningar
provsmakning
Måltid
guide
Flaska vatten
chaufför
Privat transport

Om värden

Oporto Road Trips är ett turistföretag baserat i Porto som erbjuder guidade turer i Portugal sedan 2012, främst till regionen Dourodalen.

Vi hämtar våra kunder direkt från deras hotell/adresser i staden Porto, och guidar dem genom en underbar dagstur som de inte kommer att glömma, fylld med vingårdsbesök och provningar, vackra landskap som de kan beundra från fantastiska panoramafotostopp och en flodkryssning, och även med utsökt typisk portugisisk mat!

Saker att veta

Betalning: Ingen betalning förrän värden har bekräftat din bokning.
Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 24 timmar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Resväg

Total turen längd: 8t15

1

Plocka upp

15min

Du kommer att hämtas på ditt hotell/boende i Porto (andra platser som ligger utanför hämtningsgränserna kräver inställning av en mötesplats i Porto).

2

Resa till Douro Valley Region

1t30

Resa till Douro Valley Region

Vi kommer att köra dig från Porto hela vägen till regionen Dourodalen via de vackraste vägarna med panoramautsikt, i en av våra 9-sits luftkonditionerade minibussar. Du kommer att åtföljas av din förare-guide, som kommer att ge dig detaljerad information om historien om portvinstillverkning i Douro-regionen, tillsammans med många intressanta fakta och kuriosa längs vägen.

3

Stanna vid First Winery

1t15

Stanna vid First Winery

Vi kommer att göra ett stopp vid den första lokala vingården på turnén (som ska utses, beroende på vår partners tidsluckor tillgänglighet), där du kommer att guidas genom ett besök på vingården - lagares, där vinet produceras, källare och sedan serveras du med ett urval av viner under vinprovningen.

4

Lunch på en lokal restaurang

1t15

Efter den första vingården gör vi ett stopp för lunch på en lokal restaurang i byn Pinhão, där du kommer att kunna uppleva det lokala köket av typisk portugisisk mat (alternativ av kött, fisk, vegetariskt och glutenfritt på begäran ).

5

1 timmes flodkryssning

1t00

1 timmes flodkryssning

Ge dig ut på en en timme lång flodkryssning, i en typisk Rabelo-båtreplika, och njut av sevärdheterna i det vackra landskapet i Dourodalen, direkt från Dourofloden.

6

Panoramafoto stannar

15min

Panoramafoto stannar

Besök några av de vackraste utsiktspunkterna i regionen Peso da Régua och Sabrosa, i Dourodalen, där du kan beundra och njuta av de vackra landskapen och ta några bilder att komma ihåg senare.

7

Stanna vid den andra vingården

1t15

Stanna vid den andra vingården

Vi kommer att göra ett stopp vid turnéns andra lokala vingård (som kommer att utses, beroende på vår partners tidsluckor tillgänglighet), där du kommer att guidas genom ett besök på vingården - lagares, där vinet produceras, källare, allt av det medan du smakar på ett urval av lokala viner under besöket.

8

Resa tillbaka till Porto för avlämning

1t30

Efter att turnén är över kommer du att transporteras tillbaka till ditt hotell/boende i Porto, där du kan förvänta dig att anlända till 17:30, beroende på trafikvolymen vi möter på vägen.


Var är upplevelsen placerad?

Douro vintur med lunch och flodkryssning - Winalist

Porto, Portugal


Recensioner av Douro vintur med lunch och flodkryssning
12 recensioner
Dessa recensioner översattes av Google Traduction, de kan innehålla fel.
Blake Flagga us
5,0
1 månad sedan

Vi njöt av vår turné med Diana! Resplanen var fantastisk och all transport och logistik flöt smidigt. Vår lunch var otrolig, både maten och middagsupplevelsen! Diana var väldigt söt och kunnig. Sammantaget underbar dag!!

Douro vintur med lunch och flodkryssning
Douro vintur med lunch och flodkryssning

Valeria Flagga us
5,0
för 10 månader sedan

Utmärkt upplevelse: vänlig och kunnig förare/guide, bra urval av källare, utmärkt lunch. Flodkryssningen är trots allt överflödig. I allmänhet mycket bra.


Isabelle Flagga fr
5,0
för 11 månader sedan

Mycket trevlig guidad tur! Brahim är en person som lyssnar på våra behov, ger bra förklaringar från ett språk till ett annat, punktlig och dynamisk. Vingårdarna vi besökte var magnifika. Landskapen är fantastiska.


Anonym Flagga fr
5,0
för 12 månader sedan


Sophie Flagga fr
5,0
ett år sedan

Brahim var en UTMÄRKT guide, han var vänlig, gav bra förklaringar och tog hand om gruppen hela dagen. Bara wow! Och turerna var mycket intressanta, informativa och vi lärde oss mycket om Portugal etc.

Douro vintur med lunch och flodkryssning
Douro vintur med lunch och flodkryssning
Douro vintur med lunch och flodkryssning
1 2 3

Du kanske också gillar

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1450+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.