Konsten att blanda roséchampagne

Flagga fr Franska
Flagga us engelsk
Erbjuda en upplevelse

Omedelbar bekräftelse efter betalning.

Om denna upplevelse & värd

Maison Veuve Clicquot har en fascinerande historia, och du kan upptäcka mer genom att besöka dess emblematiska källare, Les Crayères, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Du kommer alltså att kunna utforska 250 år av know-how, fräckhet och kreativitet i produktionen av Veuve Clicquot rosé Champagne.

Upptäck den unika upplevelsen av Veuve Clicquot roséchampagne, skapad av Madame Clicquot 1818. Denna första blandade roséchampagne är känd för sin livlighet och explosiva fruktaromer, som fortsätter att förföra gommen hos finsmakare än idag.
Fördjupa dig i den fascinerande historien om Maison Veuve Clicquot genom att besöka dess emblematiska källare, Crayères, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Utforska 250 år av know-how, fräckhet och kreativitet i produktionen av Veuve Clicquot roséchampagne.

Efter besöket kan du njuta av en provsmakning av två cuvéer: Veuve Clicquot Rosé och Brut Carte Jaune. Tillsammans med ett urval av ostar och charkuterier, kommer denna upplevelse att låta dig upptäcka subtiliteterna och unika smakerna hos dessa två prestigefyllda champagner.

Överraskning från 2 10!

1t00

Vad ingår

Provsmakning av 2 viner

guide

Besök och provsmakning
Konsten att blanda roséchampagne - Winalist
Vägbeskrivning (extern länk)

1 Place des Droits de l'Homme

Winalistisk verksamhet
Behöver stöd för en större gruppbokning på Champagne Veuve Clicquot ?
Vår resebyrå återkommer med alternativ.
Få en kostnadsfri offert

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Varje månad, få våra gratis reseguider och tips för din nästa vinresa. Åh, och specialerbjudanden också!