Château Sainte Barbe

skattjakt

30 min
1 recensioner 5,0
3,00 €

per person

Gratis avbokning upp till 24 Timmar innan.

Om upplevelsen

30 min

1 - 20 personer

4 provningar
Omedelbar bokning Promenad
Tillgänglig i: Franska
Vill du ha en aktivitet för unga och gamla?
Följ med dina barn (mellan 6 och 12 år), små barn (eller stora barn) som kommer att sätta sig i en piratlärlings skor under spelet! Du kommer att vara i total självständighet i fastighetens park och du kommer att behöva svara på gåtor, charader, rebuses, kodord... Detta är en rolig aktivitet i hjärtat av naturen!
I slutet av denna skattjakt kommer piraterna att vinna ett diplom samt en druvjuice producerad på fastigheten, de vuxna får möjlighet att smaka på våra årgångar!

Vad ingår

4 provningar

Om värden

Château Sainte Barbe byggdes 1760 av Victor Louis, den berömda arkitekten av Grand Théâtre of Bordeaux, och ligger på stranden av Garonne, i Ambès, 20 minuter från Bordeaux och 8 minuter från A10. Listad som ett historiskt monument sedan 1996, täcker det 32 hektar vinstockar, varav mer än 80% är planterad med Merlot, resten av vinstocken är uppdelad mellan Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon och Petit Verdot. Château producerar två viner från AOC Bordeaux och Bordeaux Supérieur: Merlot från Château Sainte Barbe och Château Sainte Barbe. Eftersom strävan efter excellens är kärnan i Châteaus angelägenheter, tar teamen av fastigheten hand om varje vinprocessmetod under de 30 månader som krävs för att skapa våra viner. Således ger vinerna från Châteaux Sainte Barbe ett vackert rubinfärgat vin, förföriskt och komplext på näsan med inslag av kryddor och röda och svarta frukter. Angreppet är generöst, underbyggt av silkeslen tanniner. En balans eftersträvad från vinstockens första arbete till utvecklingen av viner i vingården genom skörden när druvorna är som bäst mogna. Upptäck Château Sainte Barbes hemligheter under ett roligt och passande besök för alla och låt oss lära oss allt om vinstockens arbete och skapandet av våra viner. En nedsänkning i vildmarken på mer än 1 timme under vilken du kommer att upptäcka historien om fastigheten kopplad till Bordeaux-vinerna, vinstockens liv och miljöpraxis på fastigheten samt stadierna i skapandet av vinet i vår vingård byggd 1886. Besöket avslutas med en kommenterad provning av våra två viner. Ett dopp i den fascinerande världen av vinstockar och vin!

Saker att veta

Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 24 timmar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Var är upplevelsen placerad?

skattjakt - Winalist

Château Sainte-Barbe, Sainte-Barbe, Ambès, France


Recensioner av skattjakt
1 recensioner
Dessa recensioner översattes av Google Traduction, de kan innehålla fel.
Sofia Flagga se
5,0
för 6 månader sedan

Du kanske också gillar

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1500+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.