Fondugues Pradugues

Picknick i vinstockarna

3t00
100,00 €

per person

Gratis avbokning upp till 24 Timmar innan.

Om upplevelsen

3t00

2 - 4 personer

3 provningar
Besök och provsmakning Privat besök
Tillgänglig i: Franska,  engelsk
För en intim lunch, efter ett besök och provsmakning av våra olika årgångar, njut av en picknick bland vinrankorna tillagade av vår kock Valentine Costuna. Ät lunch i skuggan av vår paraplyfuru, tillsammans med en valfri flaska vin.

Vad ingår

3 provningar
provsmakning
Måltid
guide
Flaska vatten

Om värden

Fondugues Pradugues är en familjevingård vars ursprung går tillbaka till 1964. Inbäddat i en förtrollande miljö, är denna egendom tillägnad produktion av naturliga och biodynamiska viner, som förkroppsligar en djup övertygelse om respekt för miljön. Denna filosofi översätts till noggranna jordbruksmetoder och en autentisk koppling till landet.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos Fondugues Pradugues är dess engagemang för hållbar vinodling. Godsteamet arbetar i nära harmoni med naturen och ingriper minimalt i vinstockarna. Vinrankorna sköts manuellt, vilket främjar ett mer hantverksmässigt förhållningssätt till vinodling. Dessutom bearbetas jorden med sin egen häst, vilket minskar miljöavtrycket samtidigt som den lokala biologiska mångfalden bevaras.

Vinerna som produceras av Fondugues Pradugues bär denna filosofis prägel. De återspeglar en bevarad terroir och know-how som gått i arv från generation till generation. Biodynamiska odlingsmetoder låter druvorna uttrycka sig fullt ut, vilket ger upphov till viner som fångar själva essensen av platsen.

Besökare på Fondugues Pradugues är inbjudna att upptäcka detta unika vinäventyr. Förutom att smaka exceptionella viner kan de utforska de pittoreska vingårdarna, lära sig om vingårdens miljövänliga metoder och insupa den varma, familjevänliga atmosfären som kännetecknar denna anläggning. Fondugues Pradugues förkroppsligar ett harmoniskt äktenskap mellan tradition, natur och vinexcellens.

Saker att veta

Betalning: Ingen betalning förrän värden har bekräftat din bokning.
Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 24 timmar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Var är upplevelsen placerad?

Picknick i vinstockarna - Winalist

7677 Route des Plages Road 93, Ramatuelle, France


Du kanske också gillar

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1500+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.