Viner och choklad
La Cavale

Viner och choklad

1t00
30,00 €

per person

Gratis avbokning upp till 24 Timmar innan.

Om upplevelsen

1t00

2 - 10 personer

6 provningar
Vinprovning
Tillgänglig i: Franska
6 viner, 6 choklad, en rad möjliga kombinationer för ditt största nöje och som kommer att glädja dina smaklökar lika mycket som de överraskar dig. Jag kommer att ge dig några kloka råd om överenskommelser mellan olika typer av choklad med ett urval av viner i korrespondens. . Många druvsorter som traditionellt används för produktion av naturliga söta viner finns runt Medelhavet, särskilt från olika regioner i södra Frankrike. De kallas "muscat", "grenache", "malvoisie" eller "macabeo". När det gäller chokladen gjordes den lokalt, i hjärtat av Luberon Natural Park, även om dessa bönor kommer från mycket längre bort. Stéphane Roux, en passionerad chokladproducent baserad i Pertuis (nära Aix-en-Provence) gör inte mindre än 56 sorters chokladgodis, men han glömmer aldrig sin första kärlek när han säger: "Det jag älskar mest är att arbeta med detta högkvalitativt råmaterial, och med det är allt möjligt.” Han var angelägen om att bemästra kakaosektorn från ena änden av produktionskedjan till den andra och grundade 2015 “Cacao Diklae”, en kakaoplantage i Costa Rica.

Vad ingår

6 provningar
provsmakning
guide

Om värden

La Cavale är en exceptionell vingård. Beläget i hjärtat av Luberon Regional Park, kommer dess moderna stil att förvåna dig. Du kommer att fastna av dess 65 meter långa handhuggna stenmur och toppmoderna källare och butik. En sann konceptbutik, det är ett unikt vincenter där vinälskare och besökare kan upptäcka alla aspekter av den "vida världen av vin"!

Saker att veta

Betalning: Ingen betalning förrän värden har bekräftat din bokning.
Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 24 timmar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Var är upplevelsen placerad?

Viner och choklad - Winalist

Route de Lourmarin


Du kanske också gillar

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1500+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.