Âme Wine

A LA CARTE ROLIGA VINPRESENTATIONER

8t00
300,00 €

per person

Denna upplevelse kan inte bokas för tillfället.

Om upplevelsen

8t00

2 - 4 personer

10 provningar
Tur / utflykt Privat besök
Tillgänglig i: Franska,  engelsk
Loiredalen är en turismregion, rik och varierad.
Det är därför Âme Wine erbjuder dig vin och sport, vin och kulturaktiviteter.
Och förutom att prova regionens viner designar vi skräddarsydda upptäcktskurser som kombinerar spel och sportaktiviteter eller de bästa turistfyndigheterna.
Ett annat sätt för 7-77-åringar att UPPLEVA vingårdarna och regionen.
Beroende på antalet personer, ditt val av aktiviteter, ditt schema, ditt boende, kommer vi att organisera det bästa programmet inklusive naturligtvis ett eller flera (beroende på din tid) besök på de bästa egendomarna, i en tufstensgrotta (typiskt i vår region), undervisad provning och en lärorik promenad genom vinrankorna så kommer vi att introducera dig till storheten i vår region och dess viner!
Våra tjänster :
Turer i vingårdarna på gyropoder, cyklar, i sidvagnar
Aperitifutflykter på Loire på "Toue"-båt (en traditionell Loire-flodbåt)
Skräddarsydda program för att besöka välkända turistattraktioner
Yogaworkshops i vinrankorna med provsmakningar (beroende på tillgängligheten av vår Yogi-partner!)
Nötrevben eller mixed grill tillagas på öppen eld i en traditionell troglodytgrotta
Du kan inkludera en måltid i din turné: en chic picknick, eller en komplett måltid i vingårdarna, på en domän, i en troglodytgrotta eller på Loire... Tack vare våra relationer med restaurangvänner, ostmakare, bagare och lokala producenter. Âme Wine kan berika din upplevelse med en lokal gourmetmåltid.
Vårt mål: Att få dig att leva en UNIK & MINNESBAR upplevelse, ett MÄNNISKT äventyr, "som har smak"!

Vad ingår

10 provningar
provsmakning
Måltid
cyklar
guide
Flaska vatten
chaufför
Privat transport

Om värden

Ett ordspråk i vår region säger att "Okunnighet om Loire är ingen ursäkt"! Och eftersom Vinet är en fantastisk "ursäkt" för att upptäcka en region, har vi skapat ett komplett koncept och vårt tillvägagångssätt består av en total nedsänkning i vingårdarna och kunskapen om vin i kombination med dem med regionala skatter, roliga aktiviteter och gastronomin av regionen. Âme Wine designar à la carte roliga vinpresentationer, som är anpassade efter dina önskemål och gränser, för att få dig att leva en unik upplevelse. Varje provning äger rum i hjärtat av våra exceptionella vingårdar och över alla appellationer i Loire, men särskilt i Touraines AOC: St Nicolas de Bourgueil, Bourgueil, Chinon, Vouvray, Montlouis-sur-Loire, Azay-le- Rideau.... Domänerna har blivit speciellt utvalda för sin produktionskvalitet, sin historia och sitt stora arv och vi kommer att introducera dig till vingårdarna i Loire, genom en undervisad provning av ett brett utbud av viner – mousserande, vita, röda och godis. I en rolig och vänlig atmosfär kommer du att upptäcka Loires vingårdar, dess mångfald, druvsorter, jordar, men också de olika metoderna för vinframställning, produktionsfilosofierna. Vi är särskilt måna om att förmedla terroirens värderingar, gemytlighet och respekt, i samarbete med våra vinkompisar och lokala producenter. Mitt nöje är att dela med mig av min passion för Touraine och att låta dig uppleva en helt unik upplevelse. Våra starka sidor: Roliga och trevliga presentationer kring vin, terroiren i samarbete med lokala partners. Ett skräddarsytt program efter dina önskemål. Presentationer som inkluderar provsmakning, besök, aktiviteter och gastronomi på 1/2 om dagen eller en hel dag. En enda kontaktpunkt från början till slut. Visst, du kommer att åka hem med en förbättrad enologisk träning, men med en "bit av Loiredalen" i ditt sinne för alltid! Ser fram emot att träffa dig snart...

Saker att veta

Betalning: Ingen betalning förrän värden har bekräftat din bokning.
Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker upp till 14 dagar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Var är upplevelsen placerad?

A LA CARTE ROLIGA VINPRESENTATIONER - Winalist


Du kanske också gillar

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1500+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.