Château Fombrauge

Quatuor

2t00
99,00 €

per person

Denna upplevelse kan inte bokas för tillfället.

Om upplevelsen

2t00

1 - 10 personer

4 provningar
Vinprovning
Tillgänglig i: Franska,  engelsk
Krävande och letar efter exceptionella sensationer, detta besök är tillägnat dig. Vi erbjuder dig en privat upptäckt av Château Fombrauge där du kommer att fångas av dess historia, minnet av platserna, traditionerna som förevigar sig där och vinkonsten. Hemligheterna bakom skapandet av Grands Crus och dess känsliga och respektfulla tekniker kommer att fascinera de som är mest passionerade för vin. Sommelieren kommer att kommentera provningen av de fyra Grands Crus Classés av Bernard Magrez: - Château Fombrauge, Saint-Emilion Grand Cru Classé - Château La Tour Carnet, Grand Cru Classé Medoc 1855 - Château Pape Clément, Classified Growth of Graves - Clos Haut -Peyraguey, Premier Grand Cru Classé Sauternes 1855

Vad ingår

4 provningar
provsmakning
guide

Om värden

Namnet på Fombrauge kommer från "Fons brogiera", vilket betyder "vår omgiven av ljung och buskar". Dessa källor som gjorde namnet på denna Grand Cru Classé existerar fortfarande och finns i hjärtat av våra vinstockar. Historien om Fombrauge är kopplad till tre familjer, Canolle, Dumas och Taffard. Idag, för att uttrycka all rikedom i denna terroir, kombinerar Bernard Magrez, ägare sedan 1999, förfädernas kunskap och precisionsvinodling med Fombrauge. Med en vingård som sträcker sig över 58,60 hektar är det just denna extraordinära yta som ger sin terräng en unik typicitet ... En typitet i mångfald. Jordens mångfald men också mångfalden av exponeringar som ger Fombrauge-vin dess komplexitet och identitet. Upptäck denna Grand Cru Classé, den största egendom i Saint-Emilion och vittna om Frankrikes historia.

Saker att veta

Betalning: Ingen betalning förrän värden har bekräftat din bokning.
Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 24 timmar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Var är upplevelsen placerad?

Quatuor - Winalist

Château Fombrauge, D243, Saint-Christophe-des-Bardes, France


Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1450+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.