Domaine De Rocheville

Tour "Källarhemligheter"

2t00
20 recensioner 4,6
15,00 €

per person

Gratis avbokning upp till 24 Timmar innan.

Om upplevelsen

2t00

2 - 10 personer

4 provningar
Besök och provsmakning Privat besök
Tillgänglig i: Franska,  engelsk,  tysk
Njut av en fantastisk tidsresa! Upptäck Rochevilles grottbostäder och lär dig mer om den rika historien om dessa konstruktioner som är så representativa för Saumur-regionens landskap. Fortsätt sedan med besöket av vår samtida vingård och njut till sist av en kommenterad vinprovning med några lokala aptitretare.

Vad ingår

4 provningar
provsmakning
guide

Om värden

Domaine de Rocheville är en vingård i Saumur-regionen som täcker 4 olika appellationer: Saumur Rosé, Saumur Blanc, Saumur-Champigny och Crémant de Loire. Inte bara vineriet har alltid arbetat på ett miljöansvarigt sätt, utan även vinerna har certifierats som ekologiskt jordbruk sedan 2019 samt Terra Vitis sedan 2011. Rochevilles viner uttrycker Saumur-terroirens mångfaldiga personligheter och belönas regelbundet i många internationella tävlingar. Till exempel Le Roi 2014 ( Saumur Champigny) och La Dame 2014 ( Saumur Blanc ) är båda vinnare av en silvermedalj vid Decanter World Wine Awards. Tack vare sitt exceptionella läge anordnar vingården också många evenemang under hela året såsom guidade turer i vingården och vingårdarna, en utställning med sommarfotografier och målningar eller "Vins-Dredis", musikaliska Happy Hours som äger rum på sommaren på fredagskvällar . 2020 valdes Rocheville ut för andra året i rad bland finalisterna i Wine Tourism Trophies, tilldelade av Terre de Vins Magazine och Atout France, och var glad över att vinna ett Grand Prix d'Or (guldpris)!

Saker att veta

Betalning: Ingen betalning förrän värden har bekräftat din bokning.
Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 24 timmar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Var är upplevelsen placerad?

Tour "Källarhemligheter" - Winalist

Chemin des Hauts de Valbrun


Recensioner av Tour "Källarhemligheter"
20 recensioner
Dessa recensioner översattes av Google Traduction, de kan innehålla fel.
Miguel Flagga pt
4,0
för 2 månader sedan


Déborah Flagga fr
5,0
för 2 månader sedan

Mycket trevlig upplevelse. Välkommen är varmt, besöket perfekt. Vår guide var pedagogisk och mycket uppmärksam. Provningen, i en perfekt miljö, låter dig upptäcka de viner som nämns i slutet av besöket.

Svar från Domaine De Rocheville:

Un grand merci pour ce beau commentaire. Nous sommes heureux que votre passage au Domaine de Rocheville vous ait plu et espérons avoir le plaisir de vous revoir !


Amandine Flagga fr
5,0
för 3 månader sedan

En mycket trevlig upplevelse i detta område, med en mycket bra guide, som svarade på alla våra frågor trots sin händelselösa ankomst till området. Tack till honom och vi rekommenderar besöket!


Morgane Flagga fr
5,0
för 9 månader sedan

En berikande och intressant upplevelse. Guiden Charlotte var fantastisk och uppfyllde perfekt våra förväntningar. Den lilla provningen av vin och lokala produkter på slutet övertygade oss. Platsen drar nytta av en magnifik miljö.


Harold Flagga us
4,5
för 10 månader sedan

En fantastisk upplevelse som delas med kollegor. De historiska insikterna och vinprovningen var höjdpunkter. Vi hade en viskning!

1 2 3 4

Du kanske också gillar

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1450+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.