Val de Loire Travel

En dag i Loiredalen

9t00
3 recensioner 5,0
300,00 €

per person

Gratis avbokning upp till 72 Timmar innan.

Om upplevelsen

9t00

2 - 8 personer

3 provningar
Tur / utflykt Privat besök
Tillgänglig i: Franska,  engelsk,  italienska,  spanska,  portugisiska
Vi är medlemmar i etiketten "Vignobles et Découvertes". Val de Loires personal kommer att sträva efter att hitta de bästa platserna för dig och göra din resa minnesvärd. – En medlem i vår personal kan hämta dig var du vill. Då kommer du att upptäcka skatten i Val de Loire-dalen på en bekväm minibuss med 9 platser. • Vinprovning i Vouvray Du kommer att smaka på olika sorters Vouvray i en exceptionell troglodytkällare. Du kommer också att ha chansen att upptäcka fäderneärvda savoir faire tack vare personalen. Där är cheninen kung, vinerna är ädla, delikata och raffinerade. • Vinprovning i Bourgueil. I Bourgueil kommer du verkligen att kunna upptäcka och uppleva vinodlarnas savoir-faire i Val de Loire. Du kommer att smaka på deras viner i en av troglodytkällarna med anor från 1869. Du kommer att charmas av denna rena Cabernet, som regelbundet hyllas av experter, både nationellt och internationellt. Du kommer att ha möjlighet att smaka på några viner på Bourgueil. Du kommer att njuta av en måltid i Frankrikes enda «tonneau-pique-nique». Utsikten över vingårdarna och Chateau de Rigny-Ussé är hisnande. • Nästa stopp vid Chinon. Besöket i Val de Loires vingårdar kommer att avslutas med besöket av ett av regionens vackraste privata slott. Slottet ligger mitt i Forêt de Chinon. Familjen köpte detta slott för första gången 1636 och vinet de producerar är mycket uppskattat av de som smakar det. Döm själv. I slutet av denna "vinprovningsdag" tar Val de Loires personal dig tillbaka till avreseplatsen.

Vad ingår

3 provningar
provsmakning
Måltid
Flaska vatten
chaufför

Om värden

Baserat i hjärtat av staden Tours, strävar vårt team efter att erbjuda dig en unik och autentisk upplevelse kring den franska levnadskonsten. Vi vill också att du till fullo ska upptäcka denna fantastiska och fantastiska region. Du kommer att åtföljas av proffs, experter och älskare av Loiredalen. Oavsett om du är i par, med familj eller vänner, erbjuder vi dig garantin för en autentisk vistelse i staden. Du kommer inte bara att kunna upptäcka regionens historia och arv utan också den franska gastronomin som kännetecknar "Jardin de France". Val de Loire Travel-teamet skapade flera paket som erbjuder olika möjligheter till utflykter. Du kan välja att leva upplevelsen i små grupper eller ensam. Utflykterna privatiseras och anpassas efter dina önskemål. Viljan att erbjuda en service av hög kvalitet har lett oss till ett partnerskap med etiketten "VIGNOBLES & DÉCOUVERTES". Detta partnerskap garanterar också kvaliteten på turerna. Vår onlineboknings- och betalningsplattform, pålitlig och säker, gör att du kan organisera utflykter för din familj och dina vänner. Våra tjänster inkluderar transport, tillgång till besökta platser, luncher, besök i källare och lokala vinprovningar. Att välja Val de Loire Travel är garantin för en unik, pålitlig och säker service.

Saker att veta

Betalning: Ingen betalning förrän värden har bekräftat din bokning.
Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 72 timmar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Var är upplevelsen placerad?

En dag i Loiredalen - Winalist

78 Rue Bernard Palissy, Tours, France


Recensioner av En dag i Loiredalen
3 recensioner
Dessa recensioner översattes av Google Traduction, de kan innehålla fel.
Jonathan Flagga us
5,0
för 2 år sedan

Detta var en utmärkt utflykt som inkluderade provningar och turer på 3 vingårdar och en otrolig picknicklunch. Vår guide, Mario, var vänlig och kunnig. Rekommenderas starkt!


Anonym Flagga fr
5,0
för 3 år sedan


Anonym Flagga fr
5,0
för 3 år sedan

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1450+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.