Azienda Agricola Rechsteiner

Rundtur och provsmakning

1t30
7 recensioner 5,0
25,00 €

per person

Gratis avbokning upp till 2 Timmar innan.

Om upplevelsen

1t30

2 - 20 personer

5 provningar
Omedelbar bokning Besök och provsmakning Privat besök
Tillgänglig i: Franska,  engelsk,  tysk,  italienska,  spanska
Du kommer att uppleva upplevelsen av en guidad tur där vi kommer att berätta om vårt företags hundraårsjubileumshistoria och vi kommer att följa med dig på en rundtur som inte bara är tillägnad vinälskare utan också natur- och kulturälskare. Vingården Rechsteiner från 1600-talet ligger i en prestigefylld by av betydande historiskt, arkitektoniskt och naturalistiskt intresse. Inuti den kommer du att upptäcka med oss de olika stegen som är nödvändiga för produktionen av vin och vår expert sommelier kommer att involvera dig i en intressant provning av 5 viner från vår Rechsteiner-linje, och lära dig att mer medvetet uppskatta ett gott glas vin.

Vad ingår

5 provningar
provsmakning
guide
Flaska vatten

Om värden

Historien om Rechsteiner Winery började 1881 när Friedrich Rechsteiner - då tysk honorärkonsul i Venedig - köpte den historiska venitianska egendomen av Revedin Counts. Beläget i ett av de mest lämpliga områdena i DOC Venedig-området, med en pedoklimatisk verklighet som belönar både produktionen av fylliga röda viner och den av eleganta och fruktiga vita viner, för närvarande vinifierar vingården Rechsteiner endast druvor från cirka 50 hektar av ägda vingårdar. Företagscentret är spritt över en yta på över 6 hektar i ett prestigefyllt historiskt, arkitektoniskt och miljömässigt sammanhang. Besökaren kan återuppleva all charm i vår historia genom en stig som börjar på företagets innergård, fortsätter genom parkens månghundraåriga träd, flankerar dammen och den antika islådan och efter att ha korsat raderna av den didaktiska vingården slutar i den anrika källaren av 1600-talets källare. Våra viner kan smakas i 1700-talets Torre Colombaia eller på fastighetsgården som ligger ca. 4 km från källaren som förutom boende (11 rum och 4 lägenheter) även erbjuder möjlighet att äta lunch och middag med typiska lokala produkter. Rechsteiner-företaget är VIVA-certifierat för sin ekologiska hållbarhet, är en del av PPL-kretsen (Small Local Productions), är en pedagogisk gård och associeras med de venetianska villorna.

Saker att veta

Avbokning: Full återbetalning av bokningen om avbokningen sker fram till 2 timmar före erfarenhetens början.
Provsmakning: Ingen alkoholprovning för minderåriga barn.

Winalistisk verksamhet

Behöver du hjälp med att boka ett seminarium, teambuilding eller något annat?

Vår resebyrå återkommer med alternativ.

Winalistisk verksamhet

Var är upplevelsen placerad?

Rundtur och provsmakning - Winalist

2 Via Frassenè


Recensioner av Rundtur och provsmakning
7 recensioner
Dessa recensioner översattes av Google Traduction, de kan innehålla fel.
Anonym Flagga fr
5,0
för 3 månader sedan


Claire Flagga fr
5,0
för 6 månader sedan


Kathy Flagga us
5,0
för 9 månader sedan

Grunderna för gården och historien är intressanta. Reseguiden, Elisa, var mycket kunnig - vi har besökt vingårdar i 30 år så ha lite perspektiv. Det var en personlig, trevlig upplevelse!

Rundtur och provsmakning

Paulina Flagga it
5,0
ett år sedan

En upplevelse


Ingrid Flagga de
5,0
ett år sedan

1 2

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1450+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.