Olivier Leflaive

Burgundy Puligny-Montrachet, Frankrike
6 recensioner 4,3
Olivier Leflaive
Vinet går i familjen Leflaives ådror, tack vare ett arv som förts vidare som en dyrbar skatt från generation till generation.

Olivier representerar den 18:e generationen av familjen, och 1984 skapade han en eponymous verksamhet för vinifiering och lagring av viner i Puligny-Montrachet, i hjärtat av Bourgognes Côte d'Or. Med handplockade druvor och lagring på fat mästerligt förvaltade av dess tekniska team, är detta vinhuss savoir-faire garantin för eleganta viner som är

Om

Olivier Leflaive - Winalist

10 Place du Monument, 21190 Puligny-Montrachet, France


Recensioner av Olivier Leflaive

6 recensioner
Dessa recensioner översattes av Google Traduction, de kan innehålla fel.
Marzia Flagga us
5,0
för 10 månader sedan

Allt perfekt


Peter Flagga us
4,0
för 2 år sedan

Maten är bra, vinet är lite surt.


Jaco Flagga us
4,0
för 2 år sedan


Justin Flagga fr
5,0
för 2 år sedan

Fantastisk. Vingårdspromenad och informativa Sommelier-insikter. Lunch utmärkt matchad med fantastiska viner. Bra sällskap med medgäster. Köpte några fantastiska flaskor med både röda och vita viner. Jag kommer tillbaka igen nästa år och stannar längre.


Luca Flagga fr
4,0
för 2 år sedan

1 2
Vanliga frågor
Var ligger Olivier Leflaive?
Olivier Leflaive ligger i Puligny-Montrachet i vinregionen Burgundy.

Du kanske också gillar i Burgundy

Upptäck städer nära Olivier Leflaive

Besök gården Olivier Leflaive

Besöket är en slöja som lyfts över hemligheterna kring skörd, jäsning, mognad och tappning. Att upptäcka vingården annorlunda, inget som en halv dag på cykel. Utforska de berömda byarna Meursault , Puligny-Montrachet , Chassagne-Montrachet , Pommard … genom årstiderna och arbetet i vinrankorna.

Vinerna från Olivier Leflaive egendom

Med sina 100 hektar skördade vinstockar, varav 26 ägs, och sina 82 klimat, inklusive de berömda Grands Crus Bâtard-Montrachet, Chevalier-Montrachet och Montrachet, ger gården en stolthet för dessa berömda "burgundiska klimat" med respekt för traditionella tekniker. och överföring.

Bo på Olivier Leflaive egendom

I hjärtat av Puligny-Montrachet, erbjuder Maison Olivier Leflaive, en autentisk 1600-talsbyggnad med utsikt över bytorget, sjutton charmiga rum och två sviter med terrasser. I spetsen för hotellet gör Julie Leflaive, 19:e generationen, det till en ära att lyfta fram släktträdet. Här har alla sitt eget rum med berättelsen om varje karaktär i familjen Leflaive.

Se mer

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1450+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.