Château Lastours Gaillac

Sydväst Lisle-sur-Tarn, Frankrike
Château Lastours Gaillac
Château Lastours har varit ett familjeslott sedan 1579. Det har utökats till en stor vingård. Kommer från det förflutna, kommer du hit för att upptäcka ett 1500-talsslott, franska trädgårdar och ett 1600-tals duvslag klassat som ett historiskt monument i Frankrike. Oavsett om du kommer för en promenad, ett avsmakningsbesök eller för att köpa vin kommer du att charmas av den lugna, gröna och vänliga miljön som växer fram. Låt dig frestas av ett besök som är både historiskt och oenologiskt: upptäck husets utveckling genom århundradena. Vi börjar besöket först utanför husets historia, sedan, i källarens fräschör, fortsätter vi med ett tillvägagångssätt för utvecklingen av våra viner för att avsluta helheten med en provning.
Etiketter och priser
Vigneron Indépendant
Vigneron Indépendant

Om

Château Lastours Gaillac - Winalist

Château Lastours, Lastours, 81310 Lisle-sur-Tarn, France

Vanliga frågor
Var ligger Château Lastours Gaillac?
Château Lastours Gaillac ligger i Lisle-sur-Tarn i vinregionen Sydväst.

Du kanske också gillar i Sydväst

L'Encantada Spirits - Winalist Omedelbar bokning
Lieu dit Route d'AUCH, Vic-Fezensac
24 recensioner 4.9
L'Encantada Spirits

Från 9,00 € €

Upptäck städer nära Château Lastours Gaillac

Besök Château Lastours

Kom och besök Château Lastours i Gaillac, Louis de Faramond, omgiven av ett dynamiskt och passionerat team, erbjuder sina besökare en promenad lika mycket historisk som oenologisk (källare, 1500-talsduvslag, franska trädgårdar, etc.) samt ett vackert utbud av viner från druvsorter som är typiska för Gaillacois terroir.

Château Lastours viner

I vingårdarna finns en odlad yta på 60 hektar, varav en tredjedel är vit och två tredjedelar är röd, vilket möjliggör produktion av 11 cuvéer gjorda av traditionella Gaillac-druvor som Loin de L'Œil, Mauzac och Muscadelle , utan att glömma de traditionella Braucol och Duras i rött.

Se mer

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1500+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.