Winemax - Exclusive Wine Tours

Vaud Chexbres, schweiz
Winemax - Exclusive Wine Tours
Winemax erbjuder en turismupplevelse på hög nivå för de mest krävande vinälskare. Ett unikt erbjudande för att upptäcka en av kronjuvelerna i Schweiz. Lavaux Vineyard Terraces har upptagits på UNESCOs världsarvslista sedan 2007 och är ett enastående exempel på månghundraårig interaktion mellan människor och deras miljö som utvecklats för att optimera lokala resurser för att producera ett högt värderat vin. Winemax föreslår specialdesignade turer genom vingården, som introducerar sina gäster till hemligheterna i Lavaux typiska byar, enastående utsikt över landskapet och möten med passionerade vinmakare. Besöken inkluderar vinprovning av ett urval av fina viner, serverade med en aperitiv i schweizisk stil gjord av lokala råvaror. Ta en plats i WineBus och upptäck fantastiska landskap och vingårdar.

Om

Winemax - Exclusive Wine Tours - Winalist

14 Chemin Auguste Piccard

Vanliga frågor
Var ligger Winemax - Exclusive Wine Tours?
Winemax - Exclusive Wine Tours ligger i Chexbres i vinregionen Vaud.

Du kanske också gillar i Vaud

Upptäck schweiziska viner med Winemax

Under en exklusiv utflykt avslöjar Winemax de vackraste utsiktspunkterna över det hisnande landskapet i Lavaux och tar dig till mötet med passionerade vinodlare, i hjärtat av deras egendom. På programmet står schweiziska vingårdars historia, kultur, möte med vinodlare, vinprovning ackompanjerat av brädor och gott humör.

Se mer

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1450+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.