Book unique wine experiences

Same price as what wineries offer & with zero booking charges.

Experiences around me

What to do in Essoyes?

50 kilometer söder om Troyes, Àr Essoyes en by belÀgen pÄ Champagne och Bourgogne, i centrum av CÎte des Bar och rockad av Ource! Village typiskt för Champagne har vÀrd för över trettio somrar familjen av den berömda mÄlare impressionisten Renoir. Slottet i byn Àr idag arv av Hériot-familjen, ursprungligen frÄn Essoyes. De fantastiska panoramaerna och landskapen presenteras pÄ mÄnga vandringsleder i Champagne-vingÄrdarnas prestigefulla miljö.

Featured in

Other cities in

UpptÀck Sézanne  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Sézanne i Frankrike? Sézanne Àr bara 2 timmar frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Sezanne eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. Först av allt, nÀr du anlÀnder till Sézanne, mÄste du besöka dess anmÀrkningsvÀrda trÀdgÄrdar och omgivande stÀder som Provins. Du mÄste dÄ gÄ för att trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Troyes  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Troyes i Frankrike? Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Troyes eftersom den Àr omgiven av kÀnda vingÄrdar, du mÄste spendera tid i en kÀllare för att trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinmakare som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen som gÄr till Reims och Epernay. Kartan hjÀlper dig att hitta vingÄrdarna och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg!

DĂ©couvrez Bar-sur-Aube

Op zoek naar advies en informatie om deel te nemen aan een proefworkshop, een kelder, een champagnehuis een wijnmaker bij Bar-sur-Aube in Frankrijk te bezoeken? Bar-on-Dawn op ligger 2u30 frÄn Paris sÀtter bilen. Det finns mÄnga platser att besöka nÀr jag kommer till Bar-sur-Aube eftersom det Àr en stad som blir omgivet av vingÄrdar och vingÄrdar. Alltid nÀr jag kommer till Bar-sur-Aube, mÄste jag besöka St. Peter-kerk. Jag Àr för att gÄ om lokala vinmakare att trÀffas. Tack Winalist hittar du en lista med vinmarker som Àr öppna för publiken i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims of even Troyes). FrÄn kart hjÀlper du omrÄden att lokalisera och din resa i Champagne frÄn via turististriktet Champagne att planera! Boka ditt besök, prova, ... i det vinerom av ditt val nedan.

UpptÀck Essoye  

50 kilometer söder om Troyes, Àr Essoyes en by belÀgen pÄ Champagne och Bourgogne, i centrum av CÎte des Bar och rockad av Ource! Village typiskt för Champagne har vÀrd för över trettio somrar familjen av den berömda mÄlare impressionisten Renoir. Slottet i byn Àr idag arv av Hériot-familjen, ursprungligen frÄn Essoyes. De fantastiska panoramaerna och landskapen presenteras pÄ mÄnga vandringsleder i Champagne-vingÄrdarnas prestigefulla miljö.

UpptÀck Avize

Letar du efter rÄd och information för att delta i en provsmakningsverkstad, besök en vinkÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Avize i hjÀrtat av CÎte des Blancs i Frankrike? Avize Àr bara 2 timmar frÄn Paris 10 minuter frÄn Epernay och 40 frÄn Reims med bil. Det finns gott om platser att besöka om du kommer till Avize, eftersom det Àr en by omgiven av vingÄrdar. NÀr du anlÀnder till Avize mÄste du trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vingÄrdar som Àr öppna för allmÀnheten i Avize och dess omgivning. Kartan hjÀlper dig att hitta vingÄrdarna och planera din resa i Champagne eller upptÀck Champagne turistvÀg!

UpptÀck Aÿ-Champagne

Letar du efter rÄd och information för att delta i en provsmakningsverkstad, besök en vinkÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Aÿ i Frankrike? Aÿ ligger nÀra Epernay, bara 2 timmar frÄn Paris med bil och 30 minuter söder om Reims. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Aÿ eftersom det Àr en by omgiven av vingÄrdar. Först och frÀmst nÀr du anlÀnder till Aÿ mÄste du besöka Cité du Champagne Collet-Cogevi-museet och trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Aÿ och dess omgivning. Kartan hjÀlper dig att hitta vingÄrdarna och planera din resa i Champagne eller upptÀck Champagne turistvÀg!

UpptÀck Bouzy

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Bouzy, Frankrike? Bouzy Àr bara 2 timmar frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Bouzy eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. NÀr du anlÀnder till Bouzy mÄste du gÄ för att trÀffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Chùlons-en-Champagne

Letar du efter rĂ„d och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kĂ€llare, ett champagnehus eller en vinmakare nĂ€ra ChĂąlons-en-Champagne i Frankrike? ChĂąlons-en-Champagne ligger bara 2 timmar frĂ„n Paris med bil. Det finns mĂ„nga stĂ€llen att besöka om du kommer till ChĂąlons-en-Champagne eftersom det Ă€r en by som omges av vingĂ„rdar och vingĂ„rdar. Först och frĂ€mst nĂ€r du anlĂ€nder till ChĂąlons-en-Champagne, mĂ„ste du besöka ChĂąlons Saint-Étienne katedral, liksom dess mĂ„nga kyrkor som Notre-Dame-en-Vaux eller Saint-Alpin kyrkan. Du mĂ„ste dĂ„ gĂ„ för att trĂ€ffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Ă€r öppna för allmĂ€nheten i Champagne-regionen (som strĂ€cker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjĂ€lper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvĂ€g! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vĂ€ljer nedan.

UpptÀck Oger  

Letar du efter tips och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Oger i hjÀrtat av CÎte des Blancs, Frankrike? Oger ligger bara 2 timmar frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Oger, eftersom det Àr en by som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. NÀr du anlÀnder till Oger mÄste du trÀffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Oger och i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta vingÄrdarna och planera din resa i Champagne, boka en gratis och upptÀck Champagne turistvÀg!

UpptÀck Reims

Vill du besöka en kÀllare i Champagne, delta i en provsmakningsverkstad, upptÀck ett champagnehus eller en vinproducent nÀra Reims? BelÀget 45 minuter frÄn Paris med TGV (med tÄg) eller 1h30 med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Reims eftersom det Àr en stad som omges av kÀnda vingÄrdar! Först och frÀmst nÀr du anlÀnder till Reims mÄste du besöka katedralen och ta tid för att trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i ChampagneomrÄdet (som strÀcker sig till Epernay eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan

UpptÀck Cormoyeux  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Cormoyeux, Frankrike? Cormoyeux Àr bara 1h30 frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Cormoyeux eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. NÀr du kommer till Cormoyeux mÄste du trÀffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Mailly-Champagne  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Mailly-Champagne, Frankrike? Mailly-Champagne Àr bara 1h30 frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Mailly-Champagne eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. NÀr du anlÀnder till Mailly-Champagne mÄste du trÀffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Trépail  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Trépail, Frankrike? Trépail Àr bara 1h30 frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Trépail eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. NÀr du kommer till Trépail mÄste du trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Verzenay  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Verzenay i Frankrike? Verzenay Àr 1h30 frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Verzenay eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. Först och frÀmst nÀr du anlÀnder till Verzenay mÄste du besöka fyren och Verzenay kvarnen. Du mÄste dÄ gÄ för att trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Verzy  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Verzy i Frankrike? Verzy Àr 1h30 frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Verzy eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. Först av allt, nÀr du anlÀnder till Verzy, mÄste du besöka Faux de Verzy, nationalparken Montagne de Reims. Du mÄste dÄ gÄ för att trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Epernay  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Epernay i Frankrike? Det finns mÄnga stÀllen att besöka, eftersom Epernay ligger nÀra kÀnda vingÄrdar, du mÄste spendera tid pÄ ett fÀlt för att trÀffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över omrÄden som Àr öppna för allmÀnheten runt Epernay (30 minuter frÄn Reims eller 1 timme norr om Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta vingÄrdarna och planera din resa i Champagne eller upptÀck Champagne turistvÀg!

UpptÀck Chùteau-Thierry

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Chùteau-Thierry, Frankrike? Chùteau-Thierry Àr bara en timme frÄn Paris av TER (med tÄg) eller 1h20 med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Chateau-Thierry eftersom det Àr en stad som byggdes pÄ vÄrt lands historia. Först och frÀmst, nÀr du kommer till Chùteau-Thierry, mÄste du besöka monumenten kopplade till andra vÀrldskriget och sedan trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan

UpptÀck CumiÚres

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra CumiÚres, Frankrike? CumiÚres Àr bara 1h30 frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till CumiÚres eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. NÀr du anlÀnder till CumiÚres mÄste du trÀffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Damery

Letar du efter tips och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Damery, Frankrike? Damery Àr bara 1h30 frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Damery eftersom det Àr en stad som omges av vingÄrdar och vingÄrdar. NÀr du kommer till Damery mÄste du trÀffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Hautvillers  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Hautvillers i Frankrike? Hautvillers ligger bara 2 timmar frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga platser att besöka om du kommer till Hautvillers eftersom det Àr en by omgiven av vingÄrdar och vingÄrdar. Det Àr nu en UNESCO vÀrldsarvslista. Först nÀr du kommer till Hautvillers, mÄste du besöka Abbey Saint-Pierre d'Hautvillers, som inhyste munken Dom Perignon uppfann champagne. Du mÄste dÄ gÄ för att trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

UpptÀck Monthelon  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Monthelon i Frankrike? Monthelon Àr bara 2 timmar frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Monthelon eftersom det Àr en by som Àr omgiven av vingÄrdar och vingÄrdar. NÀr du kommer till Monthelon mÄste du trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.

Areas in

Prefer a tailor-made wine stay ?

Let our team find you a perfect wine experience based on your requirements.