Best vinprovningar in Champagne

Same price as what wineries offer & with zero booking charges.

Experiences around me

What to do in Champagne?

Det är en bra fråga att fråga med antalet kulturella intressanta platser i denna region! Att veta att champagne vinsturism är högt utvecklad, erbjuder Winalist dig att välja din erfarenhet bland de bästa vingårdarna, museerna, vinbarerna, guidade turer i regionen. Om du saknar inspiration, kör längs Champagne turistväg eller besök vår blogg för att få några bra idéer. Vårt team testa för dig alla erfarenheter som våra partners föreslagit.
#}

Hosts offering vinprovningar in Champagne

Incredible vinprovningar in Champagne

Cities to visit in Champagne

Best vinprovningar in Upptäck Reims

Vill du besöka en källare i Champagne, delta i en provsmakningsverkstad, upptäck ett champagnehus eller en vinproducent nära Reims? Beläget 45 minuter från Paris med TGV (med tåg) eller 1h30 med bil. Det finns många ställen att besöka om du kommer till Reims eftersom det är en stad som omges av kända vingårdar! Först och främst när du anländer till Reims måste du besöka katedralen och ta tid för att träffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som är öppna för allmänheten i Champagneområdet (som sträcker sig till Epernay eller till och med Troyes). Kartan hjälper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistväg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du väljer nedan

Best vinprovningar in Upptäck Epernay  

Letar du efter råd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en källare, ett champagnehus eller en vinmakare nära Epernay i Frankrike? Det finns många ställen att besöka, eftersom Epernay ligger nära kända vingårdar, du måste spendera tid på ett fält för att träffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över områden som är öppna för allmänheten runt Epernay (30 minuter från Reims eller 1 timme norr om Troyes). Kartan hjälper dig att hitta vingårdarna och planera din resa i Champagne eller upptäck Champagne turistväg!

Best vinprovningar in Upptäck Hautvillers  

Letar du efter råd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en källare, ett champagnehus eller en vinmakare nära Hautvillers i Frankrike? Hautvillers ligger bara 2 timmar från Paris med bil. Det finns många platser att besöka om du kommer till Hautvillers eftersom det är en by omgiven av vingårdar och vingårdar. Det är nu en UNESCO världsarvslista. Först när du kommer till Hautvillers, måste du besöka Abbey Saint-Pierre d'Hautvillers, som inhyste munken Dom Perignon uppfann champagne. Du måste då gå för att träffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som är öppna för allmänheten i Champagne-regionen (som sträcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjälper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistväg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du väljer nedan.