Best vistelser in Champagne

Same price as what wineries offer & with zero booking charges.

Experiences around me

What to do in Champagne?

Det Àr en bra frÄga att frÄga med antalet kulturella intressanta platser i denna region! Att veta att champagne vinsturism Àr högt utvecklad, erbjuder Winalist dig att vÀlja din erfarenhet bland de bÀsta vingÄrdarna, museerna, vinbarerna, guidade turer i regionen. Om du saknar inspiration, kör lÀngs Champagne turistvÀg eller besök vÄr blogg för att fÄ nÄgra bra idéer. VÄrt team testa för dig alla erfarenheter som vÄra partners föreslagit.
#}

Hosts offering vistelser in Champagne

Cities to visit in Champagne

Best vistelser in UpptÀck Reims kritgrottor

Vill du besöka en kÀllare i Champagne, delta i en provsmakningsverkstad, upptÀck ett champagnehus eller en vinproducent nÀra Reims? BelÀget 45 minuter frÄn Paris med TGV (med tÄg) eller 1h30 med bil. Det finns mÄnga stÀllen att besöka om du kommer till Reims eftersom det Àr en stad som omges av kÀnda vingÄrdar! Först och frÀmst nÀr du anlÀnder till Reims mÄste du besöka katedralen och ta tid för att trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i ChampagneomrÄdet (som strÀcker sig till Epernay eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan

Best vistelser in UpptĂ€ck Champagne, Épernay huvudstad

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Epernay i Frankrike? Det finns mÄnga stÀllen att besöka, eftersom Epernay ligger nÀra kÀnda vingÄrdar, du mÄste spendera tid pÄ ett fÀlt för att trÀffa lokala vinmakare. Tack vare Winalist hittar du en lista över omrÄden som Àr öppna för allmÀnheten runt Epernay (30 minuter frÄn Reims eller 1 timme norr om Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta vingÄrdarna och planera din resa i Champagne eller upptÀck Champagne turistvÀg!

Best vistelser in UpptÀck Hautvillers  

Letar du efter rÄd och information att delta i en provsmakningsverkstad, besök en kÀllare, ett champagnehus eller en vinmakare nÀra Hautvillers i Frankrike? Hautvillers ligger bara 2 timmar frÄn Paris med bil. Det finns mÄnga platser att besöka om du kommer till Hautvillers eftersom det Àr en by omgiven av vingÄrdar och vingÄrdar. Det Àr nu en UNESCO vÀrldsarvslista. Först nÀr du kommer till Hautvillers, mÄste du besöka Abbey Saint-Pierre d'Hautvillers, som inhyste munken Dom Perignon uppfann champagne. Du mÄste dÄ gÄ för att trÀffa de lokala vinmakarna. Tack vare Winalist hittar du en lista över vinodlingar som Àr öppna för allmÀnheten i Champagne-regionen (som strÀcker sig till Epernay, Reims eller till och med Troyes). Kartan hjÀlper dig att hitta platser och planera din resa i Champagne eller via Champagne turistvÀg! Boka ditt besök, provsmakning, ... i den vinodling du vÀljer nedan.