No active filters

Vinturism i Alsace: start för att erövra Alsace-vinrutten.

4.2/5 (9128 reviews)

Utforska Alsace vinrutt och besöka de vackraste områdena i regionen med Winalist. Alsace-vinrutten slingrar sig mer än 170 kilometer från Thann till Marlenheim. Gå och träffa vinerna och de som gör dem: Domaine des frères Meyer, Domaine Charles Sparr, Domaine Gustave Lorentz ... så många namn som illustrerar rikedom och mångfald i Alsace vinturism.


Learn more about Alsace

Vad är pärlorna i den Alsaceiska vingården?  

Vinrutten i Alsace är full av skatter att upptäcka. Utforska vägarna i Bacchus-kretsarna för att njuta av den Alsatiska terroirens rikedom och smaka Alsace-vinerna. Vinturism i Alsace. Den berömda Alsace vinrutten skapades 1953 och är den äldsta i Frankrike. 170 kilometer lång från norr till söder korsar den cirka 70 vinodlingsbyar, av vilka några är bland de vackraste byarna i Frankrike. Kreydenweiss (i Andlau), Zusslin (i Orschwihr), Ostertag (i Epfig) eller Albert-Mann (i Wettolsheim) ligger utan tvekan bland pärlorna på Alsace-vinrutten.

Vilka Alsatian vinodlare att hitta på Winalist?

Vinodlare som delar sin passion med dig och öppnar dörrarna till sina egendomar är exceptionella operatörer. De kommer att förklara sina tekniker och deras terroir för dig, kanske de till och med kommer att avslöja för dig deras hemligheter som gör Alsace-vinrutten till en av de mest kända i Frankrike och i Europa. Vinturism Alsace är symbolen för Epicurean Alsace, rik och generös.

+
-

This symbol means the experience can be booked with instant confirmation

Choose date

All Filters

Reset Filters
Price range
Time of the day
Instant booking
Only show instant booking listings
Types of experience
Any
Languages
Any
Types of host
Any
Services
Any
Cancellation Policy
Private or public ?

Private listings means you will be the only group on site during your experience. If the experience is public, you may be mixed with other groups