No active filters

Vinturism Bordeaux: Upptäck slott och källare i Bordeaux

4.7/5 (9009 reviews)

Winalist erbjuder olika aktiviteter och upplevelser i världen av vin- och vinturism i Bordeaux. Om du passerar genom regionen eller till och med om du bor här kan du dra fördel av Winalists erbjudande att tillbringa en trevlig tid med familj eller vänner och organisera ett besök i Bordeaux-källaren. Förutom att besöka överdådiga gods kan du också gå vidare i upplevelsen med vårt urval av Bordeaux-vinturer och provsmakningar.

Learn more about Bordeaux

Vilka upplevelser av vinturism erbjuder vi på Winalist?

Winalist, specialist inom vinturism i Bordeaux, erbjuder ett brett utbud av upplevelser och aktiviteter relaterade till vinturism. Om du är ny inom fältet kan du upptäcka grunderna i vinturism genom våra upptäcktsresor som kommer att introducera dig till terroir och de olika vinifieringsprocesserna, samtidigt som du promenerar genom magnifika vingårdar. För gourméerna erbjuder vi vinprovning och vinsmakning med en organiserad picknick där du kan njuta av en utsökt måltid och de bästa vinerna från regionen.

Varför välja Winalist för ett besök i Bordeaux vinkällare?

För ett besök i Bordeaux-vinslottet är Winalist din privilegierade partner. Du kan faktiskt boka dina bästa vinupplevelser i Europa direkt via vår webbplats. I nära samarbete med många godor och vinodlare har vi utvecklat och utvecklat inte mindre än femtio upplevelser för ditt framtida vinbesök i Bordeaux. Dessutom debiterar vi inga bokningsavgifter när du bokar online: vänta inte längre och kom och upptäck Bordeaux druvsorter!

+
-

This symbol means the experience can be booked with instant confirmation

Choose date

All Filters

Reset Filters
Price range
Time of the day
Instant booking
Only show instant booking listings
Types of experience
Any
Languages
Any
Types of host
Any
Services
Any
Cancellation Policy
Private or public ?

Private listings means you will be the only group on site during your experience. If the experience is public, you may be mixed with other groups