No active filters

Vinrutten för Bourgogne: vinturism i Bourgogne

4.9/5 (6957 reviews)

Hos Winalist erbjuder vi flera olika och varierande upplevelser kring vinturism i Bourgogne. För en total nedsänkning kan du till exempel välja vår upplevelse av att smaka vinrött vin från Chateau de Pommard. Med den här aktiviteten kommer du att börja med en organiserad rundtur i källarna för att upptäcka alla stadier av vinframställning. Slutligen kan du njuta av och smaka på inte mindre än sex olika viner, en riktig godbit för älskare av goda viner och för nybörjare inom vinturism.

Learn more about Burgundy

Hur väljer du Bourgogne vinhelg med Winalist?

Vill du organisera vinrutten för Bourgogne för din familj eller vänner? Ingenting kan vara enklare med Winalist, specialisten inom vatturism i Bourgogne. För att göra det kan ingenting vara enklare. Till att börja med måste du välja om du bara föredrar att besöka gods, delta i provsmakningar eller båda. Dessutom låter Winalist dig också ta matlagningskurser. Därför blir du expert på mat- och vinparar och kan därför erbjuda dina gäster de bästa flaskorna under dina middagar.

Bourgogne vinturism: Vinturism i Bourgogne med Winalist.

Bourgogne representerar cirka tre procent av den totala franska vingården hittills. Med fördel av olika klimat producerar regionen olika druvsorter som Pinot Noir, Chardonnay eller Gamay. Med Winalist erbjuder vi ett brett utbud av sensoriska och smakupplevelser för att bättre upptäcka regionen och vinet som produceras där. Vi kan bland annat hitta vår vinprovning i Bourgogne runt tryffeln . Vin och tryffel är verkligen de två elementen i fransk gastronomi som kännetecknar Bourgogne.


+
-

This symbol means the experience can be booked with instant confirmation

Choose date

All Filters

Reset Filters
Price range
Time of the day
Instant booking
Only show instant booking listings
Types of experience
Any
Languages
Any
Types of host
Any
Services
Any
Cancellation Policy
Private or public ?

Private listings means you will be the only group on site during your experience. If the experience is public, you may be mixed with other groups