No active filters

Upptäck Provence-vinrutten: vinturism och provsmakning

4.7/5 (9121 reviews)

Mellan Côte d'Azur, Camargue och kullarna i Avignon täcker den provençalska vingården en stor del av Sydöstra Frankrike och erbjuder en vacker variation av landskap och vinproduktion. Winalist erbjuder en bred katalog över upptäcktsaktiviteter på Provence-vinrutten, oavsett om du går förbi i 24 timmar eller för en längre vistelse. Kom och upptäck ett land med ojämförlig rikedom med våra partnervinproducenter, de första producenterna av rosé i världen. Vinprovning i Provence är en idealisk aktivitet för att fördjupa dig i regionens historia, arv och rikedom.

Learn more about Provence

Vinturer i hela Provence med Winalist?

De vinturismaktiviteter som erbjuds av Winalist gör att alla kan hitta en aktivitet som uppfyller deras önskemål. Mellan naturturerna, centrerade om vingårdens skönhet och promenader i det fria utomhus, och upptäckten av källarna och vinproduktionen, erbjuder partnervinodlare ett omfattande utbud av utflykter. I en grupp eller med din familj är det lätt att förbättra din semester med ett besök i en källare eller ett slott längs din resplan. Du kan börja med ett besök i chateau de la Martinette, ett stenkast från Marseille, eller dra nytta av den andra verksamheten som erbjuds av detta område med åk i elvagnar för att upptäcka vingården.

Specifikationerna för att smaka Provence-viner

För de oinvigde är det nödvändigt att göra en liten ordförråd. I Provence besöker man inte bara slott och källare, utan också mas och hus på landet, som ofta bärs av lokala gods. Dessutom är gastronomin i södra Frankrike mycket varierad och mycket rik: för att fullt ut dra nytta av en upptäckt av viner, måste det göras genom att arbeta med lokala kulinariska allianser. Naturligtvis är det tillrådligt att inte bara hålla sig till rosé. Provence-vinvägen erbjuder en mycket mer intressant variation för dig som vill ta sig besväret med att söka.


+
-

This symbol means the experience can be booked with instant confirmation

Choose date

All Filters

Reset Filters
Price range
Time of the day
Instant booking
Only show instant booking listings
Types of experience
Any
Languages
Any
Types of host
Any
Services
Any
Cancellation Policy
Private or public ?

Private listings means you will be the only group on site during your experience. If the experience is public, you may be mixed with other groups