Vi är Winalist

Skapa din perfekta resa in i världen av vin och sprit
VÅR VISION

Skapa minnen med varje upplevelse

I den komplicerade världen av vin och spritdrycker erbjuder varje delat ögonblick en unik berättelse, var och en ekande viskningar av tradition, kultur och passion. Vårt uppdrag på Winalist.com är att fördjupa dig i dessa berättelser. Vi strävar efter att inte bara introducera dig till en smak utan till berättelserna, människorna och historien bakom varje glas. Vi står som din kompass i det stora landskapet av vin- och spritupplevelser och leder dig till interaktioner som kommer att etsa livslånga minnen.

Upptäck vårt mediekit
Skapa ditt nästa äventyr

Varför boka med Winalist?

Expertis inom val av värdar Vårt team, med sin omfattande erfarenhet av vin- och spritresor, ser till att varje anslutning på vår plattform är en stämpel av äkthet. Vi gräver djupt så att du kan engagera dig med de bästa.
Skräddarsydda möten Vi tror på individualitet. Eftersom vi vet att varje vin- och spritälskare har sin egen smak och nyfikenhet, är vi särskilt noga med att skräddarsy interaktioner som motsvarar dina passioner, så att din resa med oss blir verkligt personlig.
Skapa tidlösa ögonblick Mer än bara en bokning, vi lovar minnen. Varje upplevelse som erbjuds på Winalist är mer än bara en provsmakning; det är en passage genom tid, kultur och tradition, vilket utlovar minnen som dröjer sig kvar, konversationer som upplyser och kontakter som varar.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

980+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.