Upplev upplevelsen i hjärtat av vingårdarna

Möt Europas vinmakare med Winalist

Vårt uppdrag

Ett nytt sätt att resa med Winalist

Europa är fullt av vinhemligheter och Winalist öppnar sina dörrar för dig. Och eftersom vi anser att tiden som ägnas åt att boka turistaktiviteter bör vara mindre jämfört med den tid som spenderas på att njuta, planerar Winalist för dig den vackraste vinresplanen för dina eskapader.

Vid vår sida har det aldrig varit lättare att träffa vinodlarna i Alsace, vingårdarna i Bordeaux eller att organisera din nästa vinrutt i Italien.

Oavsett vad din destination är, kommer Winalist att bli din bästa vinguide

Oavsett vad din destination är, kommer Winalist att bli din bästa vinguide

Designad för besökare

Boka enkelt

Boka enkelt

Med ett klick och enligt dina kriterier har du tillgång till agendan för fler än 870 vinodlare och vingårdar. Förfina ditt urval, förbetala online för din aktivitet och njut av det!

En unik upplevelse

En unik upplevelse

Omdefiniera din sightseeing med Winalist. Mat och vin, original vinprovning, vandring, i 4x4, upptäckt av källare och kritgropar, du kommer säkert att hitta din lycka.

Till rätt pris

Till rätt pris

När du bokar en vinaktivitet på Winalist betalar du inga bokningsavgifter. Priserna som visas på vår sida är desamma som de som tillämpas direkt på vinodlarna.

Skapad för vinproffs

Skapad för vinproffs

Eftersom vi vet att dagens vinproducenter och vingårdar har unikt kunnande och en historia att berätta i sina händer, ger vi dem möjlighet att göra det på en plattform. Att erbjuda dem synlighet och stöd, oavsett storlek, region och vinodlingsmetod är Winalists mantra.

"Winalist är designad för att underlätta kopplingen mellan besökare och vinodlare"

Nicolas, grundare av Winalist

Vårt "varför"?

Berättelsen om början

Vår historia börjar 2016, när Nicolas, grundaren av Winalist, organiserade sin nästa resa till Bordeaux. Efter att ha lätt bokat sin transport och sitt boende, finner sig Nicolas överraskad av bristen på lösningar för att organisera sina aktiviteter på plats. Han ville besöka en vingård och hade inget annat val än att ringa många samtal, utan framgång.

Winalist skapades då, med syftet att underlätta kopplingen mellan besökare och vinodlare. Plattformen tillåter nu mer än 20 000 turister om året att i realtid hitta en vingård att besöka, en ny historia att upptäcka, ett oåterkalleligt vin att smaka på.

Och nu ?

Vår initiala önskan förblir oförändrad, att erbjuda så många människor som möjligt möjligheten att resa genom Europa genom dess vingårdar.

Vårt team arbetar nu på heltid och aktivt för att uppfylla detta löfte.

Allt detta samtidigt som man behåller de värderingar som finns ingjutna i företaget sedan det skapades: en plattform som är lättillgänglig och avsedd för det största antalet människor och en ständigt ökande önskan att erbjuda dig unika och originella vinturismupplevelser.

Grundare & VD - Nicolas MANFREDINI

Nicolas Manfredini

Grundare & VD

Winalist - foto av team

Gå med i vår vinälskargemenskap

Hitta alla Winalist-nyheter och de senaste trenderna inom vinturism på våra sociala nätverk. Du kan hitta nyheter från mer än 600 vingårdar och vinproffs på våra Facebook-, Instagram-, Pinterest-sidor. Vår Linkedin-sida öppnar dörrarna till en start-up i vinvärlden, följ våra projekt och livet för vårt team!

Vinodlarna och vingårdarna har i sina händer ett unikt kunnande och en historia att berätta

Vinodlarna och vingårdarna har i sina händer ett unikt kunnande och en historia att berätta

Upptäck fler än 870 vingårdar i Europa med ett klick.

Besökare


Upptäck fler än 870 vingårdar i Europa med ett klick.

Discover
Dra nytta av den första bokningsplattformen för vinturismupplevelser.

Proffs


Dra nytta av den första bokningsplattformen för vinturismupplevelser.

Discover

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Varje månad, få våra gratis reseguider och tips för din nästa vinresa. Åh, och specialerbjudanden också!