Den perfekta gåvan
för vinälskare.

Erbjud en oförglömlig vinupplevelse i mer än 1450 vingårdar över hela Europa.
Upptäck presentkort

Vad vill du erbjuda?

Letar du efter den perfekta presenten till en vinälskare? Oavsett om det är till en födelsedag, Fars dag eller någon annan speciell händelse, överraska dina nära och kära! Winalist-presentförpackningen ger tillgång till över 2050 upplevelser på vin- och spritgårdar i Europa och resten av världen.

Erbjud ett presentkort

Frihet och flexibilitet med ett presentkort som är giltigt på hela vår sida och i valfritt belopp.

20 € 50 € 100 € Välj ett belopp
Erbjud ett presentkort
Giltigt i 2 år
Gäller alla upplevelser

Erbjuda en upplevelse

Erbjuda en upplevelse

Erbjud en unik upplevelse bland alla på Winalist. Förmånstagaren kan omvandla den till ett presentkort som gäller på hela webbplatsen om han så önskar.

Erbjuda en upplevelse
Giltigt i 2 år
Obegränsade utbyten

Den bästa presenten

Ge bort den själv eller låt oss skicka den åt dig
Fysiskt presentkort

Gåva enveloppe

Den perfekta presenten att erbjuda i handen. Låt oss skicka ditt presentkort eller ta emot det för att erbjuda det.

+5,00 €

Exklusive Winalists presentkortsvärde

Välj
Sista minuten
Presentkort att skriva ut

Presentkort att skriva ut

Välj en design och skriv ut ditt fantastiska presentkort på bara 2 minuter.

Gratis

Exklusive Winalists presentkortsvärde

Välj
Sista minuten
e-presentkort skickas via e-post

e-presentkort skickas via e-post

Det snabbaste sättet att erbjuda en present. Skicka det omedelbart eller senare, 2 klick räcker för att köpa detta e-presentkort.

Gratis

Exklusive Winalists presentkortsvärde

Välj
Presentkortet är giltigt i 2 år
Gäller på alla upplevelser, ingen gräns
Kan användas på 1 eller flera gånger
Omedelbart tillgänglig
En oförglömlig upplevelse

De älskade sin gåva!

Excellent

Baserat på 3500+ recensioner från våra kunder

"Vi fick ett Winalist-presentkort i bröllopspresent, så ovanligt och som gjorde att vi kunde upptäcka vår region på ett annat sätt, genom dess vinhistoria! Spännande och gott (vinet), tack!”

Baptiste L.

"Tack till mina kollegor tack vare vilka vi kunde upptäcka skatterna i Beaujolais, en mycket trevlig presentidé för oss, som är vin passionerade och för barnen sedan vi besökte den största vinnöjesparken i Europa."

Charlène G.

”En gåva som verkligen förändras! Jag trodde aldrig att jag skulle ha så roligt att skapa min egen cuvée av vin och framför allt dela den med min familj. Det var häftigt!"

Luana W.

“En fars dag-present som förändras! Efter att ha tagit emot flaskan vin förra året kunde jag i år upptäcka vinmakaren bakom. Original och berikande!”

Hubert M.

Våra samlingar

Njut av oförglömliga ögonblick

Winalist - De mest ikoniska champagnehusen samling av erfarenheter

De mest ikoniska champagnehusen

Winalist - Ikoniska Bordeaux-slott samling av erfarenheter

Ikoniska Bordeaux-slott

Winalist - Fly från källare på en vingård samling av erfarenheter

Fly från källare på en vingård

Winalist - Lär dig mer om champagnes sabelning samling av erfarenheter

Lär dig mer om champagnes sabelning

Winalist - Dela en vinodlarmåltid samling av erfarenheter

Dela en vinodlarmåltid

Winalist - Flyg över vingårdarna samling av erfarenheter

Flyg över vingårdarna

Winalist - Skapa din egen vincuvée samling av erfarenheter

Skapa din egen vincuvée

Winalist - Navigera i hjärtat av en vinregion samling av erfarenheter

Navigera i hjärtat av en vinregion

Winalist - Välbefinnande i vingårdarna samling av erfarenheter

Välbefinnande i vingårdarna

Hur fungerar det?

Välj ditt favoritpresentkort

Välj ditt favoritpresentkort

Välj ett belopp eller en erfarenhet som du vill erbjuda

Välj ett belopp eller en erfarenhet som du vill erbjuda

Skriv ut den själv eller be Winalist skicka den när du är klar

Skriv ut den själv eller be Winalist skicka den när du är klar

Erbjud ett presentkort
Vanliga frågor
Vad erbjuder Winalist?
Winalist är en webbplats som låter dig boka vinturistupplevelser (upptäcka en region via deras kulturella vinodlingsarv) vilket förenklar ditt liv. Besöker du Champagne, Bordeaux eller Bourgogne? Fyll i dina förväntningar (besök källare för 2 personer på franska, privata champagneprovningar för 4 personer ...), upptäck tillgängligheten för våra gäster, boka och betala direkt och enkelt online.
Hur köper jag presentkort från Winalist?
Välj enkelt presentkortets utformning (vinprovning, källare eller färgblock), välj fraktmetod (e-presentkort, skickat via e-post av Winalist vid det datum du väljer eller presentkort för att skriva ut för att erbjuda det direkt ), beloppet (från € 10) som vi krediterar på hans presentkort och fortsätter till betalningen. Beroende på den valda fraktmetoden, utnyttja den tid du tjänat eller skriv ut presentkortet för att ge till din nära och kära.
Varför erbjuda ett Winalist presentkort?
Winalist-presentkortet är det säkraste sättet att behaga utan att ha fel. Detta är en originalgåva som gör det möjligt för mottagaren att njuta av en oförglömlig upplevelse. Utöver ett enkelt presentkort ger du möjligheten till alla vinälskare eller champagneentusiaster att lära sig mer om vad vi brukade dricka utan någon kunskap.
Kan jag välja presentkortets belopp?

Vi har förvalt 4 belopp åt dig (presentkort på €30, €50, €100 och €150). Vet du att en viss vinturismupplevelse kommer att tilltala din älskade? Välj det kostnadsfria beloppet (minst 10 €) och ange ditt deltagande. Tvivlar du på beloppet att erbjuda? Vårt team finns tillgängligt via kontaktsidan för att hjälpa dig i ditt val.

Hur lång tid innan jag får presentkortet?
Winalist presentkort är tillgängliga omedelbart. Oavsett om du väljer e-presentkortet eller presentkortet att skriva ut, kommer du eller din älskade att få presentkortet strax efter betalningen. Inget mer stress om gåvor i sista minuten.
Hur länge gäller presentkortet?

Alla våra presentkort är användbara i 2 år från inköpsdatum. Detta kommer att ge din förmånstagare en bekväm tid att välja sin aktivitet och boka den på Winalist-webbplatsen.

Kan presentkort användas flera gånger?
Naturligtvis, om presentkortets belopp är högre än den bokade upplevelsen, kommer saldot att finnas tillgängligt för nästa bokning.
Är det giltigt på alla vinturistupplevelser på webbplatsen?

Alla upplevelser på winalist.com kan bokas helt eller delvis med ett presentkort. En verklig valfrihet för dina nära och kära, de kommer att älska sina gåvor från och med nu.

Kan det återbetalas eller bytas ut?

Varken e-presentkortet eller presentkortet är återbetalningsbara eller utbytbara. Men lita på oss, om två år och med aktiviteter spridda över hela Frankrike kommer den lyckliga förmånstagaren att ha tid och lust att dra nytta av det.

Vad händer om jag vill erbjuda en upplevelse i synnerhet?
Efter att ha besökt vår webbplats hittar du den perfekta upplevelsen för din nära och kära. I bokningsmodulen på sidan för den upplevelse du hittar, under tillgänglighetsplanen och betalningsknappen, kommer du att kunna klicka på "erbjuda som en gåva". Du kommer sedan att omdirigeras till sidan "presentkort" där rutorna "annat belopp" och "erbjuden aktivitet" fylls automatiskt (möjligt för alla aktiviteter över 10 €). För information kommer stödmottagaren alltid att kunna välja en annan upplevelse när han bokar.
Jag skulle vilja erbjuda det som en företagspresent, är det möjligt?
It’s quite possible to offer a Winalist gift card as an employee representative committee gift or a customer gift. We also organize all your corporate activities such as: team-building, conferences... Imagine together the perfect corporate gift: contact us, one of our staff will answer you as soon as possible.
Jag tappade presentkortet som jag erbjöds ...
Inga bekymmer, vi har lösningen. Kontakta oss med ämnet "presentkortsförlust", ange namnet på den person som gjorde köpet, presentkortets belopp och datum för beställningen. Efter det kommer du att kunna njuta av din exceptionella upplevelse!
Winalistisk verksamhet
Winalistisk verksamhet

Representerar du ett företag?

Oavsett om det handlar om en kundgåva eller en företagspresent, gör Winalist-presentkortet till din Chief Happiness Officer.

Läs mer

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!