Den perfekta presenten till vinälskare!

Erbjud en oförglömlig vinupplevelse i mer än 900 vingårdar över hela Europa.

Erbjuda en upplevelse

Frihet

Boka när som helst och när som helst

Flexibilitet

Gäller alla upplevelser

Giltighet

Presentkortet är giltigt i 2 år

Vad vill du erbjuda?

Välj flexibilitet med ett förbetalt belopp, eller välj en workshop direkt för en personlig present!

Erbjud ett presentkort

Frihet och flexibilitet med ett presentkort som är giltigt på hela vår sida och i valfritt belopp.

Erbjud ett presentkort
Giltigt i 2 år
Gäller alla upplevelser
20 € 50 € 100 €
Välj belopp

Erbjud en vinupplevelse

Erbjud en unik upplevelse bland alla på Winalist. Förmånstagaren kan omvandla den till ett presentkort som gäller på hela webbplatsen om han så önskar.

Erbjud en vinupplevelse
Giltigt i 2 år
Obegränsade utbyten
Välj upplevelse

En gåva, flera val.

Erbjud det direkt eller låt oss skicka det åt dig.

Fysiskt presentkort

Gåva enveloppe

Den perfekta presenten att erbjuda i handen. Låt oss skicka ditt presentkort eller ta emot det för att erbjuda det.

5,00 €

Exklusive Winalists presentkortsvärde

mer information
Presentkort att skriva ut

Presentkort att skriva ut

Välj en design och skriv ut ditt fantastiska presentkort på bara 2 minuter.

Gratis

Exklusive Winalists presentkortsvärde

mer information
e-presentkort skickas via e-post

e-presentkort skickas via e-post

Det snabbaste sättet att erbjuda en present. Skicka det omedelbart eller senare, 2 klick räcker för att köpa detta e-presentkort.

Gratis

Exklusive Winalists presentkortsvärde

mer information
De älskade sin gåva!

De älskade sin gåva!

Excellent

Baserat på 100 recensioner från våra kunder

 • "Vi fick ett Winalist-presentkort i bröllopspresent, så ovanligt och som gjorde att vi kunde upptäcka vår region på ett annat sätt, genom dess vinhistoria! Spännande och gott (vinet), tack!”

  Baptiste L.

 • "Tack till mina kollegor tack vare vilka vi kunde upptäcka skatterna i Beaujolais, en mycket trevlig presentidé för oss, som är vin passionerade och för barnen sedan vi besökte den största vinnöjesparken i Europa."

  Charlène G.

 • ”En gåva som verkligen förändras! Jag trodde aldrig att jag skulle ha så roligt att skapa min egen cuvée av vin och framför allt dela den med min familj. Det var häftigt!"

  Luana W.

 • “En fars dag-present som förändras! Efter att ha tagit emot flaskan vin förra året kunde jag i år upptäcka vinmakaren bakom. Original och berikande!”

  Hubert M.

Hur fungerar Winalists presentkort?

Välj ditt favoritpresentkort

Välj ditt favoritpresentkort

Välj det belopp eller den upplevelse du vill erbjuda

Välj det belopp eller den upplevelse du vill erbjuda

Skriv ut det eller låt Winalist skicka det när du vill

Skriv ut det eller låt Winalist skicka det när du vill

Erbjud minnesvärd vinupplevelse

Mer än ett besök eller provsmakning på en vingård, på Winalist kommer du att kunna hitta ovanliga upplevelser och erbjuda dem.

Upptäck våra samlingar
Upptäck champagnens vackraste källare

Upptäck champagnens vackraste källare

Ikoniska Bordeaux-slott

Ikoniska Bordeaux-slott

Fantastiska fördelar.

Presentkortet är giltigt i 2 år
Gäller på alla upplevelser, ingen gräns
Kan användas på 1 eller flera gånger
Omedelbart tillgänglig

Representerar du ett företag?

Bonus, kund eller företagspresent ... Gör Winalist-presentkortet till din chef för lycka.

Behöver du svar?

Vad erbjuder Winalist? +
Winalist är en webbplats som låter dig boka vinturistupplevelser (upptäcka en region via deras kulturella vinodlingsarv) vilket förenklar ditt liv. Besöker du Champagne, Bordeaux eller Bourgogne? Fyll i dina förväntningar (besök källare för 2 personer på franska, privata champagneprovningar för 4 personer ...), upptäck tillgängligheten för våra gäster, boka och betala direkt och enkelt online.
Hur köper jag presentkort från Winalist? +
Välj enkelt presentkortets utformning (vinprovning, källare eller färgblock), välj fraktmetod (e-presentkort, skickat via e-post av Winalist vid det datum du väljer eller presentkort för att skriva ut för att erbjuda det direkt ), beloppet (från € 10) som vi krediterar på hans presentkort och fortsätter till betalningen. Beroende på den valda fraktmetoden, utnyttja den tid du tjänat eller skriv ut presentkortet för att ge till din nära och kära.
Varför erbjuda ett Winalist presentkort? +
Winalist-presentkortet är det säkraste sättet att behaga utan att ha fel. Detta är en originalgåva som gör det möjligt för mottagaren att njuta av en oförglömlig upplevelse. Utöver ett enkelt presentkort ger du möjligheten till alla vinälskare eller champagneentusiaster att lära sig mer om vad vi brukade dricka utan någon kunskap.
Kan jag välja presentkortets belopp? +

Vi har förvalt 4 belopp åt dig (presentkort på €30, €50, €100 och €150). Vet du att en viss vinturismupplevelse kommer att tilltala din älskade? Välj det kostnadsfria beloppet (minst 10 €) och ange ditt deltagande. Tvivlar du på beloppet att erbjuda? Vårt team finns tillgängligt via kontaktsidan för att hjälpa dig i ditt val.

Hur lång tid innan jag får presentkortet? +
Winalist presentkort är tillgängliga omedelbart. Oavsett om du väljer e-presentkortet eller presentkortet att skriva ut, kommer du eller din älskade att få presentkortet strax efter betalningen. Inget mer stress om gåvor i sista minuten.
Hur länge gäller presentkortet? +

Alla våra presentkort är användbara i 2 år från inköpsdatum. Detta kommer att ge din förmånstagare en bekväm tid att välja sin aktivitet och boka den på Winalist-webbplatsen.

Kan presentkort användas flera gånger? +
Naturligtvis, om presentkortets belopp är högre än den bokade upplevelsen, kommer saldot att finnas tillgängligt för nästa bokning.
Är det giltigt på alla vinturistupplevelser på webbplatsen? +

Alla upplevelser på winalist.com kan bokas helt eller delvis med ett presentkort. En verklig valfrihet för dina nära och kära, de kommer att älska sina gåvor från och med nu.

Kan det återbetalas eller bytas ut? +

Varken e-presentkortet eller presentkortet är återbetalningsbara eller utbytbara. Men lita på oss, om två år och med aktiviteter spridda över hela Frankrike kommer den lyckliga förmånstagaren att ha tid och lust att dra nytta av det.

Vad händer om jag vill erbjuda en upplevelse i synnerhet? +
Efter att ha besökt vår webbplats hittar du den perfekta upplevelsen för din nära och kära. I bokningsmodulen på sidan för den upplevelse du hittar, under tillgänglighetsplanen och betalningsknappen, kommer du att kunna klicka på "erbjuda som en gåva". Du kommer sedan att omdirigeras till sidan "presentkort" där rutorna "annat belopp" och "erbjuden aktivitet" fylls automatiskt (möjligt för alla aktiviteter över 10 €). För information kommer stödmottagaren alltid att kunna välja en annan upplevelse när han bokar.
Jag skulle vilja erbjuda det som en företagspresent, är det möjligt? +
It’s quite possible to offer a Winalist gift card as an employee representative committee gift or a customer gift. We also organize all your corporate activities such as: team-building, conferences... Imagine together the perfect corporate gift: contact us, one of our staff will answer you as soon as possible.
Jag tappade presentkortet som jag erbjöds ... +
Inga bekymmer, vi har lösningen. Kontakta oss med ämnet "presentkortsförlust", ange namnet på den person som gjorde köpet, presentkortets belopp och datum för beställningen. Efter det kommer du att kunna njuta av din exceptionella upplevelse!

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Varje månad, få våra gratis reseguider och tips för din nästa vinresa. Åh, och specialerbjudanden också!