Få ditt företag gratis på Winalist

Gör dina upplevelser synliga och hjälpa besökare från hela världen att boka dem online online.

Lägg till din upplevelse
Gratis registrering. Inget engagemang

Gratis registrering. Inget engagemang

Det är gratis att notera ditt företag på Winalist. Vi får bara betalt när vi skickar besökare

Var mer synlig

Var mer synlig

Nå 15 000 nya potentiella kunder varje månad

Inga fler utställningar

Inga fler utställningar

Besökare som bokar via Winalist måste förbetala sin bokning och undvika att de inte presenteras

Gå med i fler än 950 värdar som redan finns på Winalist

Välkomna dina första besökare i tre enkla steg

Kontrollera att ditt företag kan listas på Winalist

Du är en professionell vinturism och erbjuder en eller flera upplevelser, då finns det många chanser att ditt företag är berättigat.

Skapa ditt konto gratis och lägg till dina upplevelser

Det finns inga registreringsavgifter för att publicera dina erfarenheter eller händelser på Winalist. En serviceavgift tas ut vid varje bokning.

Välkomna dina första besökare genom Winalist

När din upplevelse har publicerats kan besökare boka den online. Du kommer också att kunna hantera ditt schema, tillgänglighet och inställningar.

Lägg till din upplevelse
Hantera enkelt dina bokningar

Ett effektivt förvaltningsverktyg för din typ av verksamhet

Vårt schemahanteringsverktyg designades för att hjälpa dig att hantera besökare du får. För det förbättrar vi hela tiden vårt system och lägger till nödvändiga funktioner för att du ska spara mycket tid.

Få automatiskt din bokning i din Exchange / Google / iCloud-kalender

Få automatiskt ett e-postmeddelande och en SMS-påminnelse om dina kommande bokningar

Lägg till din upplevelse
Hantera enkelt dina bokningar
Aktivera alternativet för bokningsbekräftelse för dina upplevelser
Forblir flexibel i ditt schema

Aktivera alternativet för bokningsbekräftelse för dina upplevelser

På Winalist vet vi att det kan vara komplicerat att hantera ditt schema. Vi har utvecklat ett system som låter dig öppna alla dina tidluckor och ta emot bokningsförfrågan som du kommer att kunna acceptera, vägra eller föreslå en annan lämplig besökstid för dig.

Är du redo att lista ditt företag på Winalist? 👏

Registreringen är verkligen enkel, du kommer att behöva cirka 15 minuter för att komma igång. Din första upplevelse kommer att vara online inom 24 timmar.

Lägg till din upplevelse

Winalist är en licensierad researrangör och kan inkludera dina upplevelser i vistelser

Mer än en enkel webbplats erbjuder Winalist sina värdarupplevelser genom hela paketet för besökare som vill ha en anpassad vintur.

Lägg till erfarenhetsbokning på din webbplats

Lägg till din upplevelse enkelt på din webbplats med en enkel kod

Dra nytta av vårt boknings- och förbetalningssystem, lägg till det enkelt på din webbplats. Dina besökare kan sedan boka dina erfarenheter genom en enkel och väl utformad process.

Lägg till din upplevelse enkelt på din webbplats med en enkel kod
Online-förutbetalning av bokningar av besökare världen över
Undvik besökare utan utställningar

Online-förutbetalning av bokningar av besökare världen över

Alla besökare måste betala sin bokning på Winalist för att se till att du får betalt och att besökaren verkligen kommer. Du kommer att kunna definiera avbokningsregler för var och en av dina upplevelser.

Är du redo att lista ditt företag på Winalist? 👏

Registreringen är verkligen enkel, du kommer att behöva cirka 15 minuter för att komma igång. Din första upplevelse kommer att vara online inom 24 timmar.

Lägg till din upplevelse
Lägg till din upplevelse

Vanliga frågor

We know that some of you might have some more questions so we tried to answer them the best way

Vilken typ av företag kan registrera sig på Winalist? +

Om ditt företag erbjuder en eller flera erfarenheter för att hjälpa människor att upptäcka och lära sig om vin, din vinregion eller andra vinrelaterade ämnen, är du välkommen till Winalist.

Som exempel här är en lista över några företag: vingårdar, vinbarer med smakprovningar, vinmuseum, guidade turer, ...

Vad är Winalist serviceavgift? +

För att hjälpa Winalist att fungera korrekt och för att täcka kostnaderna för de produkter och tjänster vi tillhandahåller, såsom kundsupport, tar vi ut en serviceavgift när en bokning är effektiv.


Avgift för värdtjänst

Vi debiterar värdar som erbjuder upplevelser en serviceavgift. De beräknas utifrån upplevelsens pris och dras automatiskt av från de månatliga betalningarna.


Kundavgift

Vi debiterar för närvarande inte en kundserviceavgift för bokningsupplevelser.


Momsavgifter på serviceavgifter

Beroende på lagstiftningen i relevant jurisdiktion kan moms tas ut utöver värd- och gästserviceavgifterna. Serviceavgiften inkluderar eventuella momsavgifter.

Hur man registrerar sig på Winalist +

Att registrera sig hos Winalist är enkelt och kommer att kräva cirka 30 minuter av din tid.

Genom att klicka på knappen "lägg till din upplevelse" måste du skapa ett konto (eller fortsätta med det konto som du har anslutit till). Du måste sedan fylla i en kort form av några sidor så att vi kan förkonfigurera ditt konto.

När villkoren har accepterats kommer du att kunna komma åt din instrumentpanel eller så måste du ange ditt företagsnamn, tillhandahålla dina juridiska dokument (Kbis, kopia av identitetsdokument från kontohanteraren, chefens adressbevis) och ditt finansiella dokument (RIB).

När dessa element är klara och värdprofilen är klar kan du skapa din första upplevelse.

Varför måste jag ge dig juridiska handlingar för att registrera dig? +

Som ett företag baserat i Europa kräver det nya direktivet om betaltjänster (DSP2) som träder i kraft den 30 mars 2020 att vi ber alla våra gäster om information om företaget, men också den eller de personer som tar ut det på Winalist.

För att hantera alla våra finansiella flöden använder vi Stripe , ett internationellt bankföretag som gör det möjligt för oss att dela kundbetalningar i hälften mellan

- Winalist serviceavgifter och
- din omsättning.

Allt utan att göra insamling för tredje parts konto (insamling av det belopp som betalas av besökaren och sedan överföra en del av det till värdarna).

Denna bankoperatör ber oss från fall till fall om den information som krävs för att göra varje värdens konto i överensstämmelse. På din instrumentpanel och genom att klicka på "Uppdatera din juridiska information för att aktivera ditt konto" kommer du att ledas till ett frågeformulär som ber om din information:

• Företagets sociala anledning

• Företagsinformation (namn, typ, adress och kopia av registreringsformuläret)

• Information om företagets ägare och / eller kontohanteraren (namn, adress, position i företaget och kopia av identitetskortet på båda sidor)

• Bevis på adress för chefen

• Och eventuellt ytterligare information beroende på vilket land du är baserad i

Utan denna information kan vår bankoperatör inte verifiera ditt konto och vi kan inte aktivera bokningen av dina erfarenheter eller överföra pengar till ditt bankkonto.

Varför ber du om adressbevis för juridiska representanter eller chefer? +

Som en marknadsplats som samlar in betalningar och agerar som betrodd tredje part mellan värdar och besökare, behöver vi våra partners att följa KYC (Know Your Customer) proceduren. Detta består i att verifiera partners identitet och se till att de följer gällande antikorruptionslagar.

KYC kräver att vi samlar in och underhåller information om alla våra värdkontoinnehavare. Dessa krav kommer från våra tillsynsmyndigheter och är avsedda att förhindra missbruk av det finansiella systemet.

Den information Winalist måste samla in skiljer sig från land till land och inkluderar vanligtvis (men är inte begränsad till):

  • Personen som skapar Stripe-kontot
  • Verksamheten som är kopplad till Stripe-kontot
  • Alla individer som i slutändan äger eller kontrollerar den verksamheten

KYC-förfarandet omfattar även klienters integritet och hederlighet i samband med kampen mot penningtvätt och finansiering av terrorism, men också i samband med kampen mot finansiella skattebedrägerier och förebyggande av identitetsstöld.

Hur fungerar betalningen av bokningsomsättningen? +

Varje åttonde i månaden får du genom överföring omsättningen för de tjänster som utförts föregående månad, beloppet för våra serviceavgifter dras redan från det netto som betalas.

Du får via e-post vid samma tillfälle en kommisfaktura där du hittar uppgifterna för alla tjänster, provisioner, antal personer etc. för din bokföring.

Nu vet du allt! Redo? 👏

Registreringen är verkligen enkel, du kommer att behöva cirka 15 minuter för att komma igång. Din första upplevelse kommer att vara online inom 24 timmar.

Lägg till din upplevelse