Boka din nästa vinupplevelse i Portugal

Boka en gratis provsmakning med en vinproducent, ett källarbesök, en promenad genom vingårdarna, en oenologisk workshop för en teambuilding, ... och upptäck vinturism i Portugal. Omedelbar bekräftelse och gratis avbokning. Experiences around me
Önologi är en integrerad del av det portugisiska kulturarvet. Även om produktionen fortfarande är väldigt artisanal är variationen av viner ganska förvånande. Förälska sig i städer, var och en vackrare än den andra. Från Lissabon till Porto och i de 14 vinregionerna i landet hittar du alltid en upplevelse som passar dig på Winalist.

För att upptäcka med vänner, ensam eller med familjen, njut av ett anmärkningsvärt arv under veckan och helgen. Vinrutterna väntar på dig!

Flag pt Discover wine regions in

De portugisiska vinodlarna förblir trogen mot sina druvsorter och odlar vinstocken och producerar atypiska viner. Vinho Verde i norra landet producerar uppfriskande vita och röda viner. Regionerna Alentejo, Dão och Douro producerar de bästa röda vinerna i Portugal, som Touriga Nacional. Douro Valley Wine Route är en oundviklig attraktion för entusiaster.
Vinhos regionala lisboa-viner från Lissabonregionen är ofta av mycket god kvalitet. När det gäller vita viner producerar regionerna Bairrada och Bucelas torra viner mer än tillräckligt.

Hamn, en nationell specialitet

Detta berikade vinet är smidigt och rikligt tack vare en modifiering under jäsningen. Landets sanna ikon, hamnen är ett dessertvin som också är mycket uppskattande som aperitif. Men det är franska som konsumerar mest i världen. Därför hittar du många vinproducenter som också tillverkar hamn. De 6 huvudsakliga druvsorterna som används för att skapa en Porto är: Touriga Nacional, Tinta Roriz även kallad Tempranillo, Tinta Barroca, Tinta Cao, Touriga Francesca och Tinta Amarela.

Hur bokar jag en oenologisk upplevelse eller en helg i Frankrike?

Med Winalist är vinturismen i Portugal tillgänglig med några klick! Upptäck hantverk av partnervinproducenter och chateaux för en upplevelse som passar dig. Välj din nästa destination med dina kriterier och boka sedan din upplevelse på datumet och när du väljer, utan bokningsavgifter. Våra skördpartners öppnar också sina dörrar för dig för en vinturisms vistelse på lördag och söndag.Vill du glädja en vinälskare genom att erbjuda honom en oenologisk upplevelse? Upptäck vårt Winalist-presentkort. Används för alla aktiviteter som erbjuds, kortet är också helt anpassningsbart!

Discover Gift Card

Discover Winalist's gift card!

Available immediately

Original and customizable, you have found the perfect gift.

Offer it directly or let Winalist send it for you.

Valid for 1 year
Valid on all experiences
Usable in 1 or + times

Find your next wine experience in

Refine your search by type of experience or location

De bästa vinupplevelserna i Portugal

För att dra nytta av all portugis vinrikedom kommer du att bli bortskämd efter val. Vissa vinodlare erbjuder en måltid på deras egendom för att upptäcka de lokala specialiteterna i par med regionens viner. Du kan också boka en oenologisk workshop i några timmar för att lära dig mer om de olika druvsorterna.
För grupper av vänner, företag eller stora familjer är turer och utflykter särskilt rekommenderade och högt rankade. Vissa värdar tillverkar också rum och kan därför rymma ett stort antal gäster. I varje region kommer de föreslagna promenaderna och vinrutterna att glädja vin- och naturälskare. Du hittar alltid den aktivitet som passar dig på Winalist.

Popular in France

Last spots for today

Discover other countries