Boka dina vinupplevelser i Spanien

Boka din provsmakning gratis hos en vinproducent, besök i källare, promenera genom vingårdarna, vinframställning för en teambuilding, ... på väg att upptäcka den spanska vinodlingsregionen och dess vinrutter tack vare Winalist. Omedelbar bekräftelse och gratis avbokning. Experiences around me
Världens största yttre vingård, Spanien, är också den tredje tillverkaren på planeten. Spanskt vin är känt för sitt goda värde för pengarna. Landet är en viktig producent av rött vin och har mer än 1 200 druvsorter på sitt land. Från Baskien till Andalusien är Spanien ett idealiskt land för vinturism. Upptäck hemligheterna bakom kuvéerna hos spanska vinodlare, smak de bästa vinerna från våra partners och promenera genom de magnifika vinregionerna.

Winalist erbjuder dig ett urval av de bästa upplevelserna i landets vin, slott och källare. För att upptäcka med vänner, ensam eller med familjen, njut av ett anmärkningsvärt arv under veckan och helgen. Vinrutterna väntar på dig!

Flag es Discover wine regions in Spanien

Bland de vinregioner som föredras av vinturister från hela världen som åker till Spanien finns Penedès i Katalonien. Hans specialitet är produktion av mousserande viner med en majoritet av vita druvsorter. Det producerar också röda viner, liksom alla vinregioner i Spanien. På Mancha-regionens 178 000 hektar hittar du också mestadels vitt vin. Det mest röda vinet i regionen är Tempranillo. La Rioja i Baskien är lika spektakulärt när det gäller landskap som viner. Inte mindre än 500 producenter bidrar till den spanska nationella produktionen och till adeln av regionala viner. Med ett atypiskt havs- och medelhavsklimat producerar vingården kraftfulla bordsviner här. Du hittar också några vita druvsorter, inklusive Chardonnay och Grenache. Längs den portugisiska gränsen i nordväst består regionen Rias Baixas mestadels av Albariño-druvor. Varför inte upptäcka det innan en utflykt till Santiago de Compostela?
I Andalusien hittar du Condado de Huelva, Jerez-Xérès-Sherry, Manzanilla de Sanlúcar, Málaga och Sierras de Málaga eller Montilla-Moriles appellationsviner. De berömda andalusiska bodegas väntar på dig!

Med Winalist är vinturismen i Spanien bara ett klick bort! Välj din nästa destination med dina kriterier och boka sedan din upplevelse på datumet och när du väljer, utan bokningsavgifter. Våra skördpartners öppnar också sina dörrar för dig för en vinturisms vistelse på lördag och söndag.Vill du glädja en vinälskare genom att erbjuda honom en oenologisk upplevelse? Upptäck vårt Winalist-presentkort. Används för alla aktiviteter som erbjuds, kortet är också helt anpassningsbart!

Discover Gift Card

Discover Winalist's gift card!

Available immediately

Original and customizable, you have found the perfect gift.

Offer it directly or let Winalist send it for you.

Valid for 1 year
Valid on all experiences
Usable in 1 or + times

Find your next wine experience in Spanien

Refine your search by type of experience or location

De bästa vinupplevelserna i Spanien

För att helt njuta av ditt besök i en vinregion, fyll på en mängd olika upplevelser. Alla kommer att hitta vad de vill! Gillar du att prova direkt i källaren hos en producent efter domänbesöket, eller måltid åtföljt av en oenologisk initiering för att veta allt om matens och vinparterna i en region? Vissa slott eller "bodegaer" öppnar också sina dörrar för dig (ibland gratis!) Och arrangerar konserter på plats för ett festligt ögonblick över ett glas vin.
För att upptäcka en region kan du också välja våra promenadresor och banor. Vissa grupputflykter organiserade under flera dagar är särskilt lämpliga för affärsseminarier. </ P>

Popular in France

Last spots for today

Discover other countries