Château Haut Bailly
Classic Visit - Château Haut Bailly - Winalist
Classic Visit - Château Haut Bailly - Winalist
Gourmet Visit - Château Haut Bailly - Winalist
Gourmet Visit - Château Haut Bailly - Winalist
Château Haut Bailly - Winalist

Château Haut Bailly

Host verified - Winalist
Bordeaux Vintillverkare Léognan
Aux portes de Bordeaux, l’équipe du Château Haut-Bailly sera heureuse de vous accueillir pour une visite privative et une dégustation.

Au Château Haut Bailly, l'hospitalité est une tradition.

Découvrez une expérience gastronomique unique avec la Table Privée, récompensée d'un Best Of Wine Tourism 2016. Laissez-vous séduire par un cocktail apéritif sur la terrasse face aux vignes.
Pour de grands évènements ou des rencontres plus confidentielles, l'équipe se réjouit de vous faire bientôt partager la magie de ses lieux et de ses vins.

Situé à 800m de Haut-Bailly, au coeur d'un vignoble de 9 hectares, le Château Le Pape est une retraite discrète dans le vignoble, un havre de paix dédié aux amoureux du vin. Baignées d'une douce lumière et donnant sur les jardins, nos cinq chambres d'hôtes offrent une atmosphère sereine. Plantes rares, terrasse ombragée et piscine surpomblant les vignes invitent à la détente.
Vårt vin
Druvsorter som används Cabernet Sauvignon Merlot Petit Verdot Cabernet Franc
Château Haut Bailly - Winalist
Vägbeskrivning (extern länk)

Château Haut-Bailly, Avenue de Cadaujac, Léognan, France Frankrike

Bilder Château Haut Bailly
  • Château Haut Bailly - Winalist
  • Classic Visit - Château Haut Bailly - Winalist - Winalist
  • Classic Visit - Château Haut Bailly - Winalist - Winalist
  • Gourmet Visit - Château Haut Bailly - Winalist - Winalist
  • Gourmet Visit - Château Haut Bailly - Winalist - Winalist
Recensioner av Château Haut Bailly
5
(2 recensioner)
Dessa recensioner översattes av Google Traduction, de kan innehålla fel.
Laure M. Flagga fr 1 månad sedan
Gourmet Visit (Som ett par)

Vi blev mycket väl mottagna. Teamet ligger i topp liksom vår guide. Jag tappade tyvärr bort hennes namn men jag vill tacka henne för besöket och provningen. Jag rekommenderar starkt Chateau Haut-Bailly.


Kristian M. Flagga dk för 5 månader sedan
Classic Visit (Med familj)

Upptäck städer nära Château Haut Bailly
Pessac
Bordeaux
Vanliga frågor
Har Château Haut Bailly öppet idag? +
Vi inbjuder dig att kontrollera tillgängligheten för besök genom att klicka här.
Vilka typer av upplevelser föreslås av Château Haut Bailly? +
Château Haut Bailly only proposes besök och provsmakningar:
Behöver jag boka för att besöka Château Haut Bailly? +
För att säkerställa din plats och för att bli välkomnad under de bästa förhållandena är det bättre att boka innan du åker dit. Du kan boka gratis upp till 2 timme(r) tidigare genom att klicka här.
Vilka är avbokningsvillkoren för Château Haut Bailly? +
Du kan avboka din bokning kostnadsfritt upp till 72 timme(r) innan din upplevelse börjar. Efter denna deadline inbjuder vi dig att kontakta oss så att våra team kan hjälpa till.
Föreslår Château Haut Bailly upplevelser för grupper? +
Den maximala mottagningskapaciteten för Château Haut Bailly är 20 person(er). För att ta reda på mer och boka klicka här. Du kan också göra en specifik begäran om din grupp är större genom att klicka här
Vad kostar ett besök på Château Haut Bailly? +
Priset för Château Haut Bailly upplevelser varierar mellan 50,00 € och 60,00 €. För att ta reda på mer och boka en besök och provsmakning, klicka här
Är det möjligt att privatisera Château Haut Bailly för ett besök? +
Château Haut Bailly erbjuder sig att leva en del av sina upplevelser privat. Det betyder att du kommer att vara den enda gruppen när du lever upplevelsen. Här är de privata upplevelserna av Château Haut Bailly:
Du kanske också gillar i Bordeaux

Besök Château Haut-Bailly

Kom och besök Château Haut Bailly , från vingården och kar till fatkällare, besöket av fastigheten inbjuder dig att upptäcka terroiren av Graves och hemligheterna bakom vinifieringen av Haut-Bailly Grand Cru tillägnad de röda druvsorterna i Pessac Léognan appellation . Château Haut-Bailly presenterar ett kvalitetsvinturismerbjudande, privata provningsbesök, ett privat bord avsett för både privatpersoner och proffs. Butiken välkomnar besökarna för en varm stund före eller efter ett besök. Den erbjuder ett urval av böcker och artiklar relaterade till vinvärlden, gastronomin och det franska sättet att leva.

Lunch på Château Haut Bailly

La Table Privée de Haut-Bailly erbjuder säsongsbetonade menyer tillagade av kocken Maxime Pommier. Mellan provsmakning och hög gastronomi, dela hemligheterna bakom en grand cru och sötman i ett vackert bord.

Bo på Château Haut Bailly

Inbäddat utom synhåll och med utsikt över de närliggande vinodlingarna, är denna gröna miljö idealisk för älskare av vinstockar, lugn och vällust. 5 gästrum, en semi-overflow swimmingpool i vingårdarna, en terrass för att äta frukost och cyklar för att upptäcka appellationen på ett annat sätt.

Organisera ett professionellt evenemang på Château Haut Bailly

Ett seminarierum är tillgängligt för företag som kan ta emot upp till 60 personer i teaterformat ovanför källaren i Château Haut-Bailly, och ett mottagningsrum för privata evenemang med en tidstypisk eldstad som fortfarande är i drift. till middagar men även cocktails som rymmer upp till 150 personer, på ett golv av glänsande Girondin-plattor, vilket ger en helt magnifik cachet till detta rum.

Se mer

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Varje månad, få våra gratis reseguider och tips för din nästa vinresa. Åh, och specialerbjudanden också!