Upptäck Châteaux och Chais Bordeaux

Det finns 6 vinrutter i Bordeaux. De väntar på att du ska bli (åter) upptäckt! Médoc och dess väg av slott, regionen Saint-Emilion och dess medeltida by, vägen av kronbotten mellan Blaye och Bourg och många andra. Vinsturismen i Bordeaux är en central aktivitet i regionens ekonomiska och kulturella livsstil: provningar, kvällar med vinodlare, oenologiska verkstäder, lika många aktiviteter som överför och främjar Bordeaux-regionens millenära vinproduktion!

Experiences around me

Bordeaux: den mest kända vingården i världen

I Bordeaux kan vinsturism upptäcka hundratals viner, några av de mest kända och dyraste i världen. Några steg från Atlantkusten är Bordeaux vinodlingar: Médoc, Sauternes, Graves, Saint-Emilion, Blaye, Bourg ... så många namn som kallar för att ta vinvägen Bordeaux.
Hur planerar du vinprovning i Bordeaux?
Med Winalist är vinsturismen Bordeaux bara ett klick bort! Tack vare vår forskningsplattform, upptäck de vingårdar och slott som liknar dig. Välj din nästa destination med dina sökkriterier. Boka aktiviteten på det datum och den tid du väljer och betala direkt till domänen. När din verksamhet är bokad kommer du att få e-post och SMS-bekräftelse och påminnelse. Winalist är den ledande plattformen för vinsturism i Bordeaux och Frankrike!
All experiences in Bordeaux

Our featured partners in Bordeaux

Appellations in Bordeaux

Saint-Estèphe Médoc Pauillac Haut-Médoc Saint-Julien Listrac-Médoc Moulis Margaux Blaye Bourg Fronsac Canon-Fronsac Pomerol Lalande-de-Pomerol Lussac-Saint-Emilion Montagne-Saint-Emilion Saint-George-Saint-Emilion Puisseguin-Saint-Emilion Bordeaux-côtes-de-francs Côtes-de-castillon Sainte-foy-bordeaux Entre-Deux-Mers Premières-côtes-de-bordeaux Cadillac Loupiac Côtes-de-bordeaux-saint-macaire Sauternes Barsac Cérons Graves Graves Supérieures Pessac-Léognan

Sub-region in Bordeaux

Prefer a tailor-made wine stay ?

Let our team find you a perfect wine experience based on your requirements.