Upptäck Châteaux och Chais Bordeaux

Bordeaux-vingården är inte klar överraskande. Från den stora klassificerade tillväxten till de autentiska vinerna från små producenter är Bordeaux-regionen vaggan av älskare av vin och vinturism. Winalist erbjuder dig ett urval av de bästa upplevelserna i vingårdar, slott och källare i Bordeaux-regionen. För att upptäcka med vänner, ensam eller med familjen, dra nytta av denna anmärkningsvärda arvsområde under veckan och helgen. Vinrutterna väntar på dig!

Experiences around me
Open Map

Bordeaux: den mest kända vingården i världen

Smaka på vinerna från Libournais under ett privilegierat besök i Château la Croizille, lär dig vin- och ostkopplingarna på Château Pape Clément eller till och med dra nytta av en vinupptäcktsresa i hjärtat av Bordeaux .

Våra vinproducenter öppnar dörrarna för de största druvsorterna och producerar de bästa vinerna som är erkända över hela världen:

Boka en >workshop för vinupptäckt i Bordeaux-regionen och upptäck hemligheterna för vinodlare som är nedsänkta i en vingård.


Det finns 6 vinrutter i Bordeaux. Medoc och slottets rutt, regionen Saint-Emilion och dess medeltida by, krokskärnsvägen mellan Blaye och Bourg och många andra. Vinturism i Bordeaux är en central aktivitet i regionens ekonomiska och kulturella liv: provsmakningar, kvällar med vinodlare, vinverkstäder, så många aktiviteter som överför och främjar århundradet vinaktivitet i Bordeaux-regionen!


Visste du ? Byn Saint-Emilion är skyldig sitt namn till en bretonsk munk med namnet Émilion som, när han återvände från sin pilgrimsfärd till Compostela, stannade i byn som idag bär hans namn.


vinprovningar in the Bordeaux region

Besök och provsmakningar in the Bordeaux region

Måltider in the Bordeaux region

Oenologiska workshops in the Bordeaux region

promenader in the Bordeaux region

Turer / utflykter in the Bordeaux region

Refine your search by type of experience

Hur bokar jag en vinhelg i Bordeaux?

Med Winalist är vinturismen i Bordeaux bara ett klick bort! Tack vare vår forskningsplattform, upptäck vingårdar och slott som ser ut som dig. Välj din nästa destination med dina sökkriterier. Boka din upplevelse på det datum och tid du väljer. När din aktivitet är bokad får du en bekräftelse och en påminnelse. Majoriteten av våra samarbetsskördare är öppna på lördag och söndag och välkomnar dig för en vinturism helg. Winalist är den ledande plattformen för vinturism i Bordeaux och Frankrike, och erbjuder dig chansen att smaka på de bästa rankade vinerna, som har fått många positiva recensioner.

Best cities to visit in Bordeaux

Bordeaux

Upptäck vingårdarna i Bordeaux

4.2/5 (6010 reviews)
7 experiences

En av UNESCOs världsarvsliv, Bordeaux har varit full av vinkultur. Du hittar många vinbarer i staden men också i dess omgivningar. Du kan besöka Vinstaden men också Châteaux, uppskatta landskapet som erbjuds av vingårdarna, diskutera me...


Discover Saint-Emilion

4.5/5 (3036 reviews)
18 experiences
Saint-Emilion

What you need to know before visiting Bordeaux

+ Vilka byar att besöka i Bordeaux?
+ När besöker Bordeaux?

Appellations in Bordeaux

Wine areas in Bordeaux

Côtes de Bordeaux Entre-Deux-Mers Médoc Libournais Médoc Sauternes Médoc Blayais-Bourgeais

Discover other wine regions in