Lorraine, Frankrike
Bästa vingårdar att besöka

Explore the top wine tours and tastings in Lorraine vingård

Maison Lelièvre
Maison Lelièvre
Maison Lelièvre
E-MTB tur och provsmakning
Upptäckt av egendomen med E-Mountainbike och provsmakning
Dag i E-Vtt och provsmakning

Maison Lelièvre

Host verified - Winalist
Organic Viticulture
Pris: från 18,00 €
1-6

Fler filter

Snabbbokning
Visa endast omedelbara bokningsannonser
Tid på dagen
Visitors ratings
Typ av värd
Tjänster
Politique d’Annulation
Privat eller offentlig?

Privata listor innebär att du kommer att vara den enda gruppen på plats under din upplevelse. Om upplevelsen är offentlig kan du blandas med andra grupper

Vad du ska veta innan du besöker Lorraine vingård

Hur bokar jag en vinhelg i Lorraine? +

Med Winalist är vinturismen i Lorraine bara ett klick bort! Tack vare vår forskningsplattform, upptäck vingårdar och slott som ser ut som dig. Välj din nästa destination med dina sökkriterier. Boka din upplevelse på det datum och tid du väljer. När din aktivitet har bokats får du en bekräftelse och en påminnelse. Winalist är den ledande plattformen för vinturism i Lorraine och Frankrike.

Vilka vinproducenter eller gårdar att besöka i Lorraine? +

Château de Hattonchâtel, som också är en bostad med sitt prestigefyllda hotell. Missa inte Château de Gombervaux mellan Commercy och Vaucouleurs, liksom Rocher de Dabo, en symbolsk plats i regionen. Château de Lunéville, "Petit Versailles" i Lorraine, öppnar också sina dörrar för dig året runt.

Rodemack, dess citadell och dess medeltida trädgård ska upptäckas. Bland de vackraste byarna i Frankrike i Lorraine finns också Pont-à-Mousson, känd för sin magnifika underhållning under årets slut. En hög kulturplats, förskönad med en marina om du frestas av en prågresa.

Vilka vingårdar i regionen Lorraine vingård har öppet idag? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Lorraine vingård, click here.
What are the best wineries for families in Lorraine vingård? +
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in Lorraine.
Boka dina vinupplevelser i vingårdar, museer eller guidade turer i regionen Lorraine. Omedelbar bokning utan avgift.

En liten vinregion i Frankrike , Lorraine har några druvsorter (Chardonnay, Pinot Noir, Gamay, Auxerrois) och ett tempererat klimat. Besök de vackraste källarna i Lorraine , dela unika stunder med vinodlarna med familjen, ensam eller med vänner. På vardagar och helger erbjuder våra partners dig de bästa vinupplevelserna i Lorraine.

Upptäck vinerna från Lorraine under en autentisk upplevelse

Känner du till det grå vinet? Om du aldrig har smakat det är det här möjligheten att åka till Lorraine! Lorraine ligger öster om Ile-de-France och är en region som producerar denna lokala specialitet, den mest kända är Vin gris de Toul. Det är en region genomsyrad av historia, att upptäckas tack vare alla Winalist-partners vinodlare och vinhandlare. Oenologiska workshops för att förstå skillnaderna mellan de viktigaste druvsorterna, provsmakning tillsammans med ostar från regionen, eller till och med total nedsänkning i en domän under en helg. Vinerna i Lorraine får ofta många positiva åsikter och bra betyg från specialister. Du hittar alltid en autentisk vinupplevelse på Winalist.fr.

Visste du ? På 1830-talet odlade Lorraine sina vinstockar på 34 000 hektar. Efter de på varandra följande krigen i regionen använder Lorraine idag bara 180 hektar för vinproduktion.


Vinrutterna i Lorraine

Upptäck vinodlingsrikedomen i Lorraine på vinvägen Mosel. AOC Côtes de Toul spridda över 8 producerande byar kan upptäckas nära Laxou och Toul (Domaine de l'Ambroisie, Domaine Claude Vosgien, Domaine Régina, etc.). Moselle AOC och dess druvsorter Pinot Noir och Gris växer mellan Metz och Luxemburg. De röda, vita och rosévinerna i regionen kan upptäckas i vinodlarnas vinodlare i Marange Silvange, Malling eller Rodemack.


Hur bokar man en oenologisk weekend i Lorraine?

Med Winalist är vinturismen i Lorraine bara ett klick bort! Tack vare vår sökplattform, upptäck de vingårdar och slott som passar dig. Välj din nästa destination med hjälp av dina sökkriterier. Boka din upplevelse på det datum och den tid du väljer. De flesta av våra samarbetsskördare välkomnar dig på lördag och söndag under din vistelse. När din aktivitet är bokad får du en bekräftelse och en påminnelse. Winalist är den ledande vinturismplattformen i Lorraine och Frankrike.

Se mer

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Varje månad, få våra gratis reseguider och tips för din nästa vinresa. Åh, och specialerbjudanden också!