Ô Chateau - Winalist
5 foton
Ô Chateau - Winalist

Ô Chateau

Ile-de-France Vinbar Paris
Ô Chateau är en plats som ingen annan, en vinbar i Paris designad av och för vinälskare. Med mer än 50 viner i glaset och en rik vinlista med mer än 1000 referenser är det ett sant paradis för älskare av gott dricker och god mat. Ô Chateau valdes till "Bästa vinlista i Frankrike 2017", "Bästa vinbar i Paris" och utmärks varje år av den prestigefyllda Wine Spectator-tidningen för "Award of Excellence".
Vägbeskrivning (extern länk)

68 Rue Jean-Jacques Rousseau, Paris, France Frankrike

Bilder Ô Chateau
 • Ô Chateau - Winalist
 • Dégustation terroir - Ô Chateau - Winalist - Winalist
 • Dégustation terroir - Ô Chateau - Winalist - Winalist
 • Dégustation terroir - Ô Chateau - Winalist - Winalist
 • Dégustation terroir - Ô Chateau - Winalist - Winalist
 • Dégustation terroir - Ô Chateau - Winalist - Winalist
Upptäck städer nära Ô Chateau
Vanliga frågor
Har Ô Chateau öppet idag? +
Vi inbjuder dig att kontrollera tillgängligheten för besök genom att klicka här.
Är Ô Chateau öppet under helger? +
Ô Chateau har öppet under helger. För att kontrollera i realtid om det finns några tillgängliga för ett besök på Ô Chateau, klicka här.
Vilka typer av upplevelser föreslås av Ô Chateau? +
Ô Chateau only proposes vinprovningar:
Behöver jag boka för att besöka Ô Chateau? +
För att säkerställa din plats och för att bli välkomnad under de bästa förhållandena är det bättre att boka innan du åker dit. Du kan boka gratis upp till 1 dag(ar) tidigare genom att klicka här.
Vilka är avbokningsvillkoren för Ô Chateau? +
Du kan avboka din bokning kostnadsfritt upp till 7 dag(ar) innan din upplevelse börjar. Efter denna deadline inbjuder vi dig att kontakta oss så att våra team kan hjälpa till.
Föreslår Ô Chateau upplevelser för grupper? +
Den maximala mottagningskapaciteten för Ô Chateau är 10 person(er). För att ta reda på mer och boka klicka här. Du kan också göra en specifik begäran om din grupp är större genom att klicka här
Vad kostar ett besök på Ô Chateau? +
Priset för Ô Chateau upplevelser är 69,00 €. Om du vill veta mer och boka en vinprovning klickar du här
Du kanske också gillar i Ile-de-France
Wepicurien - Winalist
Wepicurien - Winalist
Wepicurien

Från 50,00 € € • 1 erfarenhet

Gör en provsmakning med Ô Château

Passerar du Paris? Koppla av över tre glas vin och ett litet fat med ost och charkuterier, allt utan extra kostnad på vinbaren Ô Château i Paris . Ta en välförtjänt paus efter en dag av sightseeing och koppla av i huvudstadens livligaste vinbar. Vid din ankomst kommer du att välkomnas av en av Ô Château's sommelierer, som kommer att komponera ett urval av viner valda av experter efter vilken typ av vin du är intresserad av (inklusive färg och region). Denna upplevelse låter dig fördjupa dina kunskaper om franska viner samtidigt som du provar ett franskt urval av tre sorters hantverksost och charkuterier. Gör dig redo för en explosion av unika och subtila smaker med högkvalitativa ostar och viner. Ô Château ligger i en herrgård som tillhörde Madame Pompadour på 1600-talet. Voltaire, Rousseau och George Sand brukade delta i dessa berömda mottagningar som hölls av husets älskarinna. Den antika och fantastiska välvda källaren inrymde de mest kända franska vinerna som serverades till gästerna.

Se mer

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Varje månad, få våra gratis reseguider och tips för din nästa vinresa. Åh, och specialerbjudanden också!