1
/ 9
Resan för att upptäcka Farina börjar i vingården, i den fascinerande miljön Valpolicella Classica, kommer att utforska den traditionella metoden att torka druvor i fruktkällaren, kommer att få dig att njuta av konsten att göra vin i källaren och visdomen i dess åldrande i fat. , barriquer och i de nya suggestiva betong amfororna. För ...
Resan för att upptäcka Farina börjar i vingården, i den fascinerande miljön Valpolicella Classica, kommer att utforska den traditionella metoden att torka druvor i fruktkällaren, kommer att få dig att njuta av konsten att göra vin i källaren och visdomen i dess åldrande i fat. , barriquer och i de nya suggestiva betong amfororna. För ...
Guidad rundtur i vingårdarna, druvtorkningsrum, jäsning och lagring av vinerna (fat, barriques och betongtankrum)
Guidad provning av 6 viner, tillsammans med ett urval av lokala charkuterier och ostar
Guidad rundtur i vingårdarna, druvtorkningsrum, jäsning och lagring av vinerna (fat, barriquer och betongtankrum)
Guidad provning av 6 viner, med förstärkta fat med kallskuret och ostar, focaccia, dessert och provsmakning av Grappa di Amarone.