Domaine Chanzy
18 photos
Domaine Chanzy

Book your visit at
Domaine Chanzy

Burgundy Vintillverkare Bouzeron
Domaine Chanzy är en vingård som ligger i Bouzeron, i hjärtat av Côte Chalonnaise. Den har 80 hektar vinstockar spridda över de 3 olika kusterna i Bourgogne.

Målet med detta möte är att introducera dig till vår historia och passionen för vinmakaryrket som driver oss varje dag.

"Respektera klimatet"

Vi har valt att odla våra vinstockar i ett biohållbart jordbruk. Valet av denna vinodling gör det möjligt att respektera den biologiska mångfalden och ekosystemet över årstiderna, och att bevara terroirens äkthet.

"Sublimera druvorna"

Våra viner lagras på noggrant utvalda fat för att respektera varje terroirs identitet. Noggrann omsorg ges till vart och ett av våra viner, bemästra arbetet med att åldras med noggrannhet och anta en rytm baserad på månens cykler såväl som på harmoniska resonanser... det är så vi sublimerar uttrycket i våra länder.

"Avslöja skatter"

Vårt begåvade, passionerade och generationsövergripande team inbjuder dig att dela med dig av sitt dagliga arbete och kommer att avslöja för dig alla de bortglömda skatterna i Côte Chalonnaise.
Get directions

Domaine Chanzy, Rue de la Fontaine, Bouzeron, France Frankrike

Photos from the vintillverkare
  • Domaine Chanzy
  • 3 grape varieties to taste
  • At the heart of our cellars
  • Wine Getaway and picnic
  • Upptäckt av skörden och provsmakning
Guest reviews
5
(9 reviews)
These reviews were translated by Google Traduction, they might contain errors.
Celine M. Flag fr 1 month ago
(As a couple)

Ett varmt välkomnande av en snäll och tillgänglig person. Ett originalvin: Aligoté, Bouzeron. Och annars ett stort utbud av röda eller vita viner av mycket bra kvalitet! Till slut lämnade vi erövrade!


Flag fr 8 months ago
(With family)

Tack så mycket för denna gemytliga stund rik på vackra upptäckter. Tack för att du delar din passion med oss och för att du låter oss upptäcka denna magnifika palett av dina viner. Denna provning uppskattades av alla. Ett ögonblick som vi inte är redo att glömma. TACK


Flag us 8 months ago
(With friends)

Vår värd var trevlig och informativ. Han försökte mycket hårt att förklara vinerna på engelska, gav oss många alternativ att prova och pressade inte för hårt på försäljningen. Vi var nöjda med vinet och unnade oss ett fall. Mycket glad att vi åkte!


Flag fr 8 months ago
(As a couple)

100 % rekommenderad adress. Varmt välkomnande och besök utfört av en sann entusiast. Vilket nöje att upptäcka vin i en sådan miljö! Den direkta provningen på fatet är unik och mycket intressant. Tack för denna trevliga stund!


Flag fr 8 months ago
(With friends)

Vilken underbar upplevelse, ett varmt välkomnande, en vacker vinprovning och vackra tallrikar att smaka på. Vi rekommenderar det med slutna ögon. Allt i en fantastisk miljö.


Cedric S. Flag fr a year ago
(As a couple)

Läckra viner, förklaringarna är mycket tydliga! Tack


Mireille L. Flag fr 2 years ago
(With friends)

Enastående plats med en utmärkt värdinna;)


Flag fr 2 years ago
(As a couple)

Besök och provsmakning över våra förväntningar, vi blev väldigt väl mottagna och satt kvar med massor av kunskap (och naturligtvis viner;)). Tack till Winalist för upptäckten av detta område och Chanzy-huset för detta mycket gemytliga ögonblick!


Flag fr 2 years ago
(With friends)

Vi hade en trevlig tid på Maison Chanzy, ett överraskande besök i källarna och en berikande provsmakning med vår värd, som förklarat för oss briljant komplexiteten i Bourgogne viner. Jag rekommenderar detta område 100% om du letar efter äkthet och mycket goda viner!

Discover cities near Domaine Chanzy
Frequently asked questions
Is Domaine Chanzy opened today? +
We invite you to check the availabilities of visits by clicking here.
Is Domaine Chanzy opened during weekends? +
Domaine Chanzy is opened during weekends. To check in realtime if there are any availabilities for a visit at Domaine Chanzy, click here.
Which types of experience are proposed by Domaine Chanzy? +
Domaine Chanzy proposes vinprovningar, besök och provsmakningar, måltider:
Do I need to book to visit Domaine Chanzy? +
In order to ensure your spot and to be welcomed in the best conditions, it is preferable to book before going there. You can book for free up to 1 hour(s) before by clicking here.
What are the cancellation conditions for Domaine Chanzy? +
You can cancel your booking free of charge up to 24 hour(s) before the start of your experience. After this deadline, we invite you to contact us so that our teams can help.
Does Domaine Chanzy propose experiences for groups? +
The maximum reception capacity of Domaine Chanzy is 10 person(s). To find out more and book, click here. You can also make a specific request if your group is larger by clicking here
What's the price of a visit at Domaine Chanzy? +
The price of Domaine Chanzy experiences varies between 0,00 € and 45,00 €. To find out more and book a besök och provsmakning, click here
Is it possible to privatize Domaine Chanzy for a visit? +
Domaine Chanzy offers to live some of his experiences privately. It means that you will be the only group when living the experience. Here are the private experiences of Domaine Chanzy:
You might also like in Burgundy

Join our newsletter!

Each month, receive our free travel guides and tips for your next wine trip. Oh, and special offers too!