Âme Wine

Loiredalen Chouzé-sur-Loire, Frankrike
Âme Wine
Wine Rally genom vinrankorna - Âme Wine - Winalist
Wine Rally genom vinrankorna - Âme Wine - Winalist
Wine Rally genom vinrankorna - Âme Wine - Winalist
Wine Rally genom vinrankorna - Âme Wine - Winalist
Âme Wine - Winalist
Verified host Verified host - Winalist

Schemat hanteras av värden.

Erfarenheter från 55,00 €

Ett ordspråk i vår region säger att "Okunnighet om Loire är ingen ursäkt"! Och eftersom Vinet är en fantastisk "ursäkt" för att upptäcka en region, har vi skapat ett komplett koncept och vårt tillvägagångssätt består av en total nedsänkning i vingårdarna och kunskapen om vin i kombination med dem med regionala skatter, roliga aktiviteter och gastronomin av regionen. Âme Wine designar à la carte roliga vinpresentationer, som är anpassade efter dina önskemål och gränser, för att få dig att leva en unik upplevelse. Varje provning äger rum i hjärtat av våra exceptionella vingårdar och över alla appellationer i Loire, men särskilt i Touraines AOC: St Nicolas de Bourgueil, Bourgueil, Chinon, Vouvray, Montlouis-sur-Loire, Azay-le- Rideau.... Domänerna har blivit speciellt utvalda för sin produktionskvalitet, sin historia och sitt stora arv och vi kommer att introducera dig till vingårdarna i Loire, genom en undervisad provning av ett brett utbud av viner – mousserande, vita, röda och godis. I en rolig och vänlig atmosfär kommer du att upptäcka Loires vingårdar, dess mångfald, druvsorter, jordar, men också de olika metoderna för vinframställning, produktionsfilosofierna. Vi är särskilt måna om att förmedla terroirens värderingar, gemytlighet och respekt, i samarbete med våra vinkompisar och lokala producenter. Mitt nöje är att dela med mig av min passion för Touraine och att låta dig uppleva en helt unik upplevelse. Våra starka sidor: Roliga och trevliga presentationer kring vin, terroiren i samarbete med lokala partners. Ett skräddarsytt program efter dina önskemål. Presentationer som inkluderar provsmakning, besök, aktiviteter och gastronomi på 1/2 om dagen eller en hel dag. En enda kontaktpunkt från början till slut. Visst, du kommer att åka hem med en förbättrad enologisk träning, men med en "bit av Loiredalen" i ditt sinne för alltid! Ser fram emot att träffa dig snart...

Boka din upplevelse nu

Wine Rally genom vinrankorna
Wine Rally genom vinrankorna
Wine Rally genom vinrankorna
Wine Rally genom vinrankorna
Wine Rally genom vinrankorna
Wine Rally genom vinrankorna

Wine Rally genom vinrankorna Flagga - Flagga Franska Flagga - Flagga engelsk

Gratis avbokning Privat besök Tur / utflykt
3t30

10 - 30 personer

5 provningar
Anpassad för alla, (nybörjare, ganska kunniga eller finsmakare), anordnar Âme Wine banspel, vinrallyn och fantastiska personliga frågespo... Läs mer
55,00 € per person
Mer information

Om

Âme Wine - Winalist

9 Rue des Briqueries, 37140 Chouzé-sur-Loire, France

Vanliga frågor
Behöver jag boka för att besöka Âme Wine?
För att säkerställa din plats och för att bli välkomnad under de bästa förhållandena är det att föredra att boka innan du åker dit. Du kan boka gratis upp till 15 dag(ar) innan.
Vad är Âme Wine avbokningsregler?
Du kan avboka din bokning kostnadsfritt upp till 14 dagar innan din upplevelse börjar. Om det är efter denna tidsfrist är du välkommen att kontakta oss så hjälper vårt team gärna till så gott de kan.
Erbjuder Âme Wine gruppupplevelser?
Den maximala mottagningskapaciteten på Âme Wine är 30 person(er).
Vad kostar ett besök på Âme Wine?
Priset för Âme Wine upplevelser är 55,00 €.
Var ligger Âme Wine?
Âme Wine ligger i Chouzé-sur-Loire i vinregionen Loiredalen.
Är det möjligt att privatisera Âme Wine för ett besök?
Âme Wine erbjuder sig att leva en del av sina upplevelser privat. Det betyder att du kommer att vara den enda gruppen när du lever upplevelsen. Här är de privata upplevelserna av Âme Wine:

Du kanske också gillar i Loiredalen

Maison Brédif - Winalist
Rochecorbon
76 recensioner 4.8
Maison Brédif
Vouvray Chinon

Från 20,00 € €

Caves Ambacia - Winalist Omedelbar bokning
Amboise
64 recensioner 4.7
Caves Ambacia

Från 18,00 € €

Upptäck städer nära Âme Wine

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!

Ledande plattform för vin- och spritentusiaster samt världsresenärer.

1500+ vingårdar och destillerier som noggrant handplockats över hela världen.

Enkel bokning utan avgifter och kostnadsfri avbokning.