Italien vingårdar / Vingårdar på Sardinien

sardinien, Italien
Bästa vingårdar att besöka

Explore the top wine tours and tastings in Vingårdar på Sardinien

Cantina Ferruccio Deiana
Cantina Ferruccio Deiana
Cantina Ferruccio Deiana
Privat besök och provsmakning

Cantina Ferruccio Deiana

Host verified - Winalist
Pris: från 45,00 €
2-40

Fler filter

Snabbbokning
Visa endast omedelbara bokningsannonser
Tid på dagen
Visitors ratings
Typ av värd
Tjänster
Politique d’Annulation
Privat eller offentlig?

Privata listor innebär att du kommer att vara den enda gruppen på plats under din upplevelse. Om upplevelsen är offentlig kan du blandas med andra grupper

Bästa städer att besöka i sardinien, Italien

Cagliari
Cagliari
4 / 5 (5203 recensioner)
1 erfarenhet

Vad du ska veta innan du besöker Vingårdar på Sardinien

Vad ska man besöka på Sardinien? +

Oavsett om du är en naturälskare, en historiefantast eller bara letar efter en unik och intressant reseupplevelse, är Sardinien en alldeles speciell plats som erbjuder något för alla. Med sina vackra landskap, rika kulturarv och utsökta mat är Sardinien ett måste att besöka.

Arkeologiska platser: Sardinien är hem för flera viktiga arkeologiska platser, inklusive Nuraghi, som är gamla stenstrukturer som går tillbaka till bronsåldern. Dessa platser erbjuder en fascinerande inblick i öns förflutna och dess rika kulturarv.

Slott : Sardinien är hem för flera medeltida slott, inklusive Castello di Gallura och Castello di Acquafredda, som erbjuder en fascinerande inblick i öns historia och dess rika kulturarv.

Stränder : Sardinien är känt för sina vackra stränder, och några av de mest populära inkluderar La Pelosa, Cala Goloritze och Cala Luna. Dessa stränder är kända för sitt kristallklara vatten, mjuka sand och fantastiska landskap.

Naturparker : Sardinien är hem för flera fantastiska naturparker, inklusive Asinara National Park, som är känd för sina vackra landskap, djurliv och klara vatten. Dessa parker är ett utmärkt ställe att utforska öns naturliga skönhet och för att njuta av utomhusaktiviteter som vandring och djurliv.

Kulinariska upplevelser : Sardinien är känt för sitt utsökta kök, som är starkt influerat av sitt kustläge och medelhavsklimat. Ön är känd för sina skaldjursrätter, inklusive färsk fisk, grillad bläckfisk och musslor, och dess lokala viner, inklusive Cannonau, Vermentino och Moscato.

Finns det vingårdar på Sardinien? +

Yes, there are vineyards in Sardinia. Sardinia is an island located in the Mediterranean Sea, and it is known for its high-quality wines, which are produced using local grape varieties, including Cannonau, Vermentino, and Moscato. The vineyards in Sardinia are situated in different parts of the island and offer stunning views of the surrounding landscapes, as well as opportunities to taste the wines and learn about the winemaking process.

Vilket vin är Sardinien känt för? +

Sardinien är känt för att producera högkvalitativa viner med hjälp av lokala druvsorter, inklusive Cannonau, Vermentino och Moscato. Dessa viner är välkända för sina unika smaker och aromer, och de kombineras ofta med öns utsökta mat.

Cannonau är den mest kända druvsort som odlas på Sardinien, och den används för att producera ett robust, fylligt rött vin som kännetecknas av dess rika fruktsmaker och höga tanninnivåer. Vermentino är en annan populär druvsort som odlas på Sardinien, och den används för att producera ett skarpt, uppfriskande vitt vin som är känt för sina citrus- och blomdofter. Moscato odlas också på Sardinien, och det används för att producera ett sött, aromatiskt vin som är känt för sina honung och blommiga smaker.

Vad är Sardinian Cannonau-vin? +

Cannonau är en druvsort för rödvin som odlas på Sardinien, en ö som ligger i Medelhavet. Cannonau är den mest kända druvsort som odlas på Sardinien, och den används för att producera ett robust, fylligt rött vin som kännetecknas av dess rika fruktsmaker och höga tanninnivåer. Vinet är typiskt djupt i färgen med en granatfärgad nyans, och det har aromer av mörk frukt, som svarta körsbär och plommon, samt kryddor och en hint av läder. I gommen är Cannonau känt för sin höga alkoholhalt, fylliga konsistens och smaker av mörk frukt och kryddor med en touch av beska.

Cannonau kombineras ofta med öns traditionella kök, som är känt för sina rejäla rätter och användningen av djärva kryddor och smaker. Vinet är också populärt på Sardinien som ett "vino da meditazione" eller ett "meditationsvin", eftersom det ofta avnjuts i små mängder med vänner och familj på kvällen.

Vilka vingårdar i regionen Vingårdar på Sardinien har öppet idag? +
To discover wineries, cellars and chateaux that are open today in Vingårdar på Sardinien, click here.
Vad heter vinregionerna i Vingårdar på Sardinien? +
The main wine regions to visit in Vingårdar på Sardinien are:
Can I visit a winery as a group in Vingårdar på Sardinien? +
Here are the wine estates in Vingårdar på Sardinien that can accommodate groups of 8 people or more: View wine tours and tastings in sardinien.
What are the best wineries for families in Vingårdar på Sardinien? +
The wine estates that offer the best tours and tastings for families are: View all wineries in sardinien.
Which cities to visit in Vingårdar på Sardinien? +
The main cities to visit in Vingårdar på Sardinien are:

Appellations i sardinien

Boka dina vinupplevelser i vingårdar, museer eller guidade turer i regionen sardinien. Omedelbar bokning utan avgift.

Winalist låter dig upptäcka den sardiska vinvägen och det sardiska vinet. Italiens vingårdskartan låter dig enkelt hitta de bästa vingårdsturerna på Sardinien ! Våra vingårdar öppnar under veckan och på helgerna kommer gärna att hjälpa dig att upptäcka deras kunnande genom ett besök i källare, en vinprovning eller en ovanlig vinturismaktivitet. Njut av en vinprovningsupplevelse av Vermentino di Gallura genom att boka online.

Se mer

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Varje månad, få våra gratis reseguider och tips för din nästa vinresa. Åh, och specialerbjudanden också!