Italien vingårdar > Vingårdar på Sardinien

sardinien, Italien
Bästa vingårdar att besöka

4,5/5 (6362 recensioner) Från 0,00 € till 25,00 €

Bekymmersfri resa med Winalist!

Bästa garanterade pris Direkt tillgänglighet Gratis avbokning

Utforska de bästa vinturerna och vinprovningarna iVingårdar på Sardinien

Cantina Ferruccio Deiana - Winalist
Privat besök och provsmakning
Tertenia 1 recensioner 4,5

Cantina Ferruccio Deiana

Vingården Ferruccio Deiana har sitt produktionscenter i Su Leunaxi, på landsbygden i Settimo Sa...
Cagliari

20,00 €

Roccabianca - Winalist
Vinprovning med solnedgång
Omedelbar bokning Hållbar
Sorso
Ny

Roccabianca

Roccabianca är en liten familjeägd bondgård som ligger på Sardiniens norra kust, 8 km från C...

25,00 €

Tenuta La Sabbiosa - Winalist
Vinprovning i källaren
Organisk
Calasetta
Ny

Tenuta La Sabbiosa

Tenuta La Sabbiosa står framför det sardiska havet, bland sanddynerna på ön Sant'Antioco...

25,00 €

Fler filter


Snabbbokning
Visa endast omedelbara bokningsannonser
Privat besök Ni kommer att vara den enda gruppen på plats under upplevelsen.
Besökarnas betyg
Tid på dagen
Typ av värd
Tjänster
Politique d’Annulation
Utmärkelse för excellens Visa endast värdar med en utmärkelse

Glödande recensioner

De älskade sin upplevelse!

4,80 (185601)

Cantina Ferruccio Deiana

Alice välkomnade oss omedelbart med stor vänlighet och sötma. Mycket kompetent och uppmärksam på att förklara varje detalj och våra kuriosa. Vi hade en ri...

Isabel

4,5

Les Terrasses D'adrien

Detta är en ny vingård som är på väg. Vi hade en fantastisk smakupplevelse med Sara. Atmosfären är rolig och avslappnad, och det fanns en mängd olika vine...

Anonym

5,0

Quinta Dos Sentidos

Detta var en vacker upplevelse! Min vän och jag hade en personlig rundtur i hela trädgården - vingårdar, citrus-/fruktträd, olivträd, botanisk trädgård, ...

Cindy

5,0

Maison Lacheteau - Grandes Caves Saint-roch

Stort välkomnande och utmärkt guide. Ett stopp att göra

Andrea

5,0

Champagne Veuve Clicquot

Mycket kunnig guide, fantastiskt att se källare och 4 champagner att smaka.

Timothy

5,0

Château Lanessan

Älskade hästmuseet.

Chris

5,0

Domaine Bott Frères

Varmt välkomnande från FLORENT, en ung person som är engagerad i att hålla denna vinverksamhet vid liv. Framgångsrik satsning. En vacker översikt över denn...

Jean

5,0

Tenuta Baràc

Vårt besök i Baràc var minnesvärt av flera anledningar. Landsbygden är fantastisk; vinframställningsanläggningarna var immaculate; vår guide var mycket k...

Michael

5,0

Manzwine

Bra

Natalia

5,0

Champagne Boizel

Underbar tur med kunnig guide. Smakupplevelsen var också förstklassig.

Joerg

5,0

Masseria Altemura

Vacker vingård att besöka, mycket kunnig och vin är utmärkt. Skulle definitivt rekommendera till alla i området!

Richard

5,0

Château De Mercuès

Mycket trevligt besök med en tydlig och exakt presentation. Mercuès ett slott Undantag. Att besöka. Tack vare vår mycket vänliga guide.

yannick

4,5

A La Française Champagne

Utmärkt dag tack vare kvaliteten på förklaringarna från föraren/guiden och kvaliteten på måltiden.

Odile

5,0

My Vintage Tour Company

allt var perfekt, mycket välkommen, inget annat än lycka, tack

Brigitte

5,0

Vignobles Alain Jaume

Allt var perfekt, besöket var informativt och välanimerat. Måltiden var utsökt och gemytligheten var där. Vi tackar för denna kvalitetstid!

Guillaume

5,0

Château Camplazens

Bra historier om vinframställningsprocessen och själva vingården. Fint urval av olika viner att smaka, främst röda varianter.

Svetlana

4,5

Domaine De Piéblanc

Vi hade en underbar tid att besöka "terroiren" med Mathieu och smaka på hans fantastiska viner efter att ha rört vid själva vinstockarna. Skulle 100...

Jasper

5,0
Vingårdar på Sardinien

Winalist låter dig upptäcka den sardiska vinvägen och det sardiska vinet. Italiens vingårdskartan låter dig enkelt hitta de bästa vingårdsturerna på Sardinien ! Våra vingårdar öppnar under veckan och på helgerna kommer gärna att hjälpa dig att upptäcka deras kunnande genom ett besök i källare, en vinprovning eller en ovanlig vinturismaktivitet. Njut av en vinprovningsupplevelse av Vermentino di Gallura genom att boka online.

Se mer

De bästa städerna att besöka i sardinien

Cagliari

Bästa vingårdar i Cagliari

1 erfarenhet

5203 recensioner 4
Discover

Discover all our
sardinien experiences

By appellation

Cagliari vingårdar

Good to know before visiting the Vingårdar på Sardinien

Vad ska man besöka på Sardinien?

Oavsett om du är en naturälskare, en historiefantast eller bara letar efter en unik och intressant reseupplevelse, är Sardinien en alldeles speciell plats som erbjuder något för alla. Med sina vackra landskap, rika kulturarv och utsökta mat är Sardinien ett måste att besöka.

Arkeologiska platser: Sardinien är hem för flera viktiga arkeologiska platser, inklusive Nuraghi, som är gamla stenstrukturer som går tillbaka till bronsåldern. Dessa platser erbjuder en fascinerande inblick i öns förflutna och dess rika kulturarv.

Slott : Sardinien är hem för flera medeltida slott, inklusive Castello di Gallura och Castello di Acquafredda, som erbjuder en fascinerande inblick i öns historia och dess rika kulturarv.

Stränder : Sardinien är känt för sina vackra stränder, och några av de mest populära inkluderar La Pelosa, Cala Goloritze och Cala Luna. Dessa stränder är kända för sitt kristallklara vatten, mjuka sand och fantastiska landskap.

Naturparker : Sardinien är hem för flera fantastiska naturparker, inklusive Asinara National Park, som är känd för sina vackra landskap, djurliv och klara vatten. Dessa parker är ett utmärkt ställe att utforska öns naturliga skönhet och för att njuta av utomhusaktiviteter som vandring och djurliv.

Kulinariska upplevelser : Sardinien är känt för sitt utsökta kök, som är starkt influerat av sitt kustläge och medelhavsklimat. Ön är känd för sina skaldjursrätter, inklusive färsk fisk, grillad bläckfisk och musslor, och dess lokala viner, inklusive Cannonau, Vermentino och Moscato.

Vilket vin är Sardinien känt för?

Sardinien är känt för att producera högkvalitativa viner med hjälp av lokala druvsorter, inklusive Cannonau, Vermentino och Moscato. Dessa viner är välkända för sina unika smaker och aromer, och de kombineras ofta med öns utsökta mat.

Cannonau är den mest kända druvsort som odlas på Sardinien, och den används för att producera ett robust, fylligt rött vin som kännetecknas av dess rika fruktsmaker och höga tanninnivåer. Vermentino är en annan populär druvsort som odlas på Sardinien, och den används för att producera ett skarpt, uppfriskande vitt vin som är känt för sina citrus- och blomdofter. Moscato odlas också på Sardinien, och det används för att producera ett sött, aromatiskt vin som är känt för sina honung och blommiga smaker.

Vad är Sardinian Cannonau-vin?

Cannonau är en druvsort för rödvin som odlas på Sardinien, en ö som ligger i Medelhavet. Cannonau är den mest kända druvsort som odlas på Sardinien, och den används för att producera ett robust, fylligt rött vin som kännetecknas av dess rika fruktsmaker och höga tanninnivåer. Vinet är typiskt djupt i färgen med en granatfärgad nyans, och det har aromer av mörk frukt, som svarta körsbär och plommon, samt kryddor och en hint av läder. I gommen är Cannonau känt för sin höga alkoholhalt, fylliga konsistens och smaker av mörk frukt och kryddor med en touch av beska.

Cannonau kombineras ofta med öns traditionella kök, som är känt för sina rejäla rätter och användningen av djärva kryddor och smaker. Vinet är också populärt på Sardinien som ett "vino da meditazione" eller ett "meditationsvin", eftersom det ofta avnjuts i små mängder med vänner och familj på kvällen.

What are the most popular sardinien wine & spirits producers?
The sardinien region concentrates a wide choice of wine or spirits estates. However, the top 3 wineries or distilleries preferred by our visitors for tours and tasting are:
  • Cantina Ferruccio Deiana with an average rating of 4,5 among 1 reviews.
How much does a winery tour and wine tasting in sardinien cost?
In sardinien, the average price of a cellar tour with wine tasting is 24,00 €. Prices vary according to several criteria:
  • The duration of the experience: The longer the visit and tasting, the higher the cost.
  • The type of visit: Visit to a cellar, wine estate, or distillery.
  • The presence of a guide: A tour guided by an expert, especially over a half or full day, can increase the price.
  • Services included: Premium tastings, number of wines tasted, and additional activities such as wine workshops or meals.
The most economical experience in the area is Privat besök och provsmakning at a price of 20,00 € and the most expensive is Vinprovning med solnedgång at 25,00 €.

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad med våra månatliga reseguider och tips för dina vin- och spritresor, tillsammans med specialerbjudanden!