Ajaccio, Frankrike
BÀsta vingÄrdar att besöka

PopulÀra vingÄrdar att besöka i Ajaccio

Domaine Orenga de Gaffory
Domaine Orenga de Gaffory
Domaine Orenga de Gaffory

Domaine Orenga de Gaffory

Pris: frĂ„n 15,00 €
4-50
Les Voyages Du Vin
Les Voyages Du Vin
Les Voyages Du Vin

Les Voyages Du Vin

Pris: frĂ„n 35,00 €
1-12
5 /5
(1 recensioner)
Domaine Zuria
Domaine Zuria
Domaine Zuria

Domaine Zuria

Snabbbokning Organic Viticulture
Pris: frĂ„n 35,00 €
4-30
Visa karta

Fler filter

Snabbbokning
Visa endast omedelbara bokningsannonser
Tid pÄ dagen
Typ av vÀrd
TjÀnster
Politique d’Annulation
Privat eller offentlig?

Privata listor innebÀr att du kommer att vara den enda gruppen pÄ plats under din upplevelse. Om upplevelsen Àr offentlig kan du blandas med andra grupper

Vill du boka ett besök pÄ en egendom eller en vinkÀllare med provsmakning i Ajaccio? I och runt Ajaccio hittar du guidade turer som erbjuds av Winalists partnervingÄrdar.

I hjÀrtat av vingÄrdarna, i en dal eller pÄ en ö, kom med familj eller vÀnner för att upptÀcka de korsikanska vingÄrdarna.

Aktiviteterna som erbjuds av vÄra partnervinodlare Àr idealiska för att upptÀcka regionens viner.

Innan du bokar kan du rÄdfrÄga vinturisters Äsikter om de olika slott och gods som erbjuder sina besök med provningar i Ajaccio.

Ajaccio kan vara stolta över sina soliga viner, och eftersom vi ocksÄ Àr stolta över dem har vi bestÀmt oss för att ge dig en trevlig presentation. Under din upptÀckt av denna franska ö i Medelhavet, planera en stund för att till fullo njuta av vingÄrdarna i Ajaccio. Om du inte vet var du ska börja, lÄt dig guidas av vÄrt urval av vinturismaktiviteter, var och en lika olika och utmÀrkt som nÀsta. Du hittar de ovanliga platserna du inte fÄr missa under din vistelse i listan ovan.

UpptĂ€ck vingĂ„rdarna i Ajaccio som frĂ€mst erbjuder röda och rosĂ©viner. ÄndĂ„ kommer Ă€ven Ă€lskare av vitt viner att hitta vad de letar efter! Domaine Orenga de Gaffory erbjuder dig för tillfĂ€llet ett besök i dess vinkĂ€llare frĂ„n mottagandet av bĂ€ren till buteljeringen. Om du vill har du ocksĂ„ möjlighet att göra en kommenterad provning av gĂ„rdens viner. : CuvĂ©es Felice, CuvĂ©es des Gouverneurs, Muscat AOP du Cap Corse och Rappo, tillsammans med lokala produkter. Bra att veta: utstĂ€llningar med samtidskonst presenteras varje sommar i Espace Orenga. Det Ă€r dĂ€rför den perfekta tiden att upptĂ€cka vin och konst.


Ajaccio Àr huvudstaden pÄ Korsika, en fransk ö i Medelhavet. TillgÀnglig med flyg eller bÄt, resan Àr vÀrt det. Hamnstaden Ajaccio Àr staden som sÄg Napoleon Bonaparte, fransk kejsare, vÀxa upp. Han döptes dÀr.


Flera symboliska platser finns i denna stad, vi rÄder dig att besöka dem. Bege dig först mot Sanguinaires Archipelago, dess isolerade holmar med stigar och fyr. GÄ sedan till Fresch-museet som innehÄller gamla mÀsterverk eller till Bonapartehusets nationalmuseum. Glöm inte att ta en promenad i Pianas bÀckar som bestÄr av stora klippor av röd sten.

Boka din vinupplevelse i Ajaccio nu pÄ Winalist. Dess AOC-mÀrkta viner kommer att tillfredsstÀlla amatörer och experter.

Vad du behöver veta innan du besöker Ajaccio

Vilka vingÄrdar i Ajaccio har öppet idag? +
För att upptÀcka vingÄrdarna, kÀllarna och slotten som Àr öppna idag i Ajaccio och omgivningarna, klicka hÀr .
Vilka vingÄrdar accepterar grupper i Ajaccio? +
HÀr Àr vingÄrdarna som kan ta emot grupper om minst 8 personer i Ajaccio för ett besök och provsmakning: Visa alla vingÄrdar som kan ta emot grupper i Ajaccio.
Vilka vingÄrdar erbjuder upplevelser för familjer i staden Ajaccio? +
De vingÄrdar som erbjuder de bÀsta turerna och provsmakningarna för familjer Àr: Visa alla familjevÀnliga vingÄrdar i Ajaccio.
Vilka Àr de mest populÀra vingÄrdarna i Ajaccio? +
  • Domaine Orenga de Gaffory
  • Les Voyages Du Vin
  • Clos Teddi
  • Domaine Zuria

UpptÀck andra stÀder nÀra Ajaccio, Frankrike

GÄ med i vÄrt nyhetsbrev!

Varje mĂ„nad, fĂ„ vĂ„ra gratis reseguider och tips för din nĂ€sta vinresa. Åh, och specialerbjudanden ocksĂ„!